Η διαφορετική εκδήλωση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου

Μια πρωτότυπη εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Λουτρακίου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου, σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Χημικών και καλεσμένους εκπροσώπους της Ένωσης Ελλήνων Χημικών του Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας.

 

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν στους μικρούς μαθητές διάφορα πειράματα, όπου και το ενδιαφέρον τους ήταν αμείωτο αλλά και ο ενθουσιασμός τους ήταν έκδηλος.....

 

Οι μικροί μαθητές συμμετείχαν με τους φοιτητές στα πειράματα και έδειξαν ενα ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

Δείτε την ανάρτησή τους σε γνωστό Μέσο Κοινωνικής δικτύωσης:

 

Σήμερα ο Σύλλογος μας κατάφερε να πραγματοποιήσει μια διαφορετική και εξαιρετική εκδήλωση για τα παιδιά του σχολείου μας!!!! Εμπνευστής και δημιουργός αυτής της ιδέας η αντιπρόεδρος του συλλόγου μας κ.Βλάσση που είναι άξια συγχαρητηρίων.Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον μαγικό κόσμο της χημείας και να ενθουσιαστούν.Τα πειράματα πραγματοποίησαν εκπρόσωποι της Ένωσης Ελλήνων Χημικών του Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά για τις γνώσεις που μετέφεραν στα παιδιά μας, αλλά και για τον όμορφο τρόπο που τα προσέγγισαν,κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον τους,ανοίγοντας μπροστά τους έναν νέο μαγικό κόσμο!!!! Ευχαριστούμε πολύ το ΔήμοΛουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων που μας παραχώρησε την αίθουσα του πνευματικού κέντρου για να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση.Ο Σύλλογος μας είναι πολύ περήφανος για το έργο του και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε δυναμικά για να προσφέρουμε στα παιδιά μας ότι καλύτερο!!!