Η Έλενα Ακρίτα ξεσπά κατά της Φωτεινής Δάρρα: "Το θεωρώ ιεροσυλία όλο αυτό. Πόσο υποτιμητικό...

Η Έλενα Ακρίτα "πυροβολεί" τη Φωτεινή Δάρρα, χαρακτηρίζοντας δημόσια "ιεροσυλία" το γεγονός ότι κάποιοι συγκρίνουν τη φωνή της με εκείνη της αξέχαστης Τζένης Βάνου.

 

Όλα άρχισαν από μία ανάρτηση στο Facebook του δημοσιογράφου και συγγραφέα Αντώνη Μποσκοΐτη, ο οποίος, κοινοποιώντας το πόστερ της παράστασης "Τα τραγούδια της Τζένης Βάνου με τη φωνή της Φωτεινής Δάρρα", που θα ανέβει στο Παλλάς στις 19 Μαρτίου, κατέθεσε δημόσια ένα ειρωνικό σχόλιο.

 

"Η πλάκα είναι πως το δελτίο Τύπου γράφει ότι η Δάρρα σφράγισε το "Αγόρι μου" της Τζένης Βάνου, λες και κανείς δεν την ακούει που το λέει ως “Αγάρι μου, αγάρι μου”..." έγραψε ο κ. Μποσκοΐτης, προκαλώντας την αντίδραση της Ελενας Ακρίτα

 

"Ιου (σ.σ.: έκφραση αηδίας)" και πρόσθεσε: "Το θεωρώ ιεροσυλία όλο αυτό". 

 

Μάλιστα η γνωστή ηθοποιός και δημοσιογράφος σχολίασε το γεγονός ότι στο πόστερ τα ονόματα της Φωτεινής Δάρρα και της Τζένης Βάνου είναι σε ίδιο μέγεθος, όπως επίσης ότι δεν αναφέρονται καν τα ονόματα άλλων συντελεστών της παράστασης στο Παλλάς.

 

"Κι αυτό το "και 5 ακόμα ηθοποιοί και τραγουδιστές" χωρίς όνομα πόσο υποτιμητικό» έγραψε η Έλενα

 

"Και ισότιμα το όνομά της με της Βάνου, ούτε ένα κλικ μικρότερη γραμματοσειρά, ίσα κι όμοια" συμπλήρωσε η ίδια σε επόμενο σχόλιό της στο Facebook.

 

fthis.gr