Η Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ σε δυο φωτογραφίες. Του Γιώργου Τέσση

Σε δύο και μόνο φωτογραφίες, απεικονίζεται η πραγματικότητα στην οποία έχουν οδηγήσει τη χώρα οι αυταπατεώνες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...
 

του Γιώργου Τέσση*

 

 

 

Στην πρώτη φωτογραφία ένας πάνοπλος άνδρας των ΜΑΤ, κοιτάζει χωρίς να του επιτρέπεται να κάνει τίποτα, έναν γνήσιο εκπρόσωπο της αριστερής διανόησης, ενώ στη δεύτερη φωτογραφία ένας γνήσιος, πρώην βαθύ ΠΑΣΟΚ, πρώην αγαναΧτισμένος, πρώην Συριζαίος και νυν και αεί κρατικοδίαιτος συνδικαλιστής, χρησιμοποιεί το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη για να ακουμπήσει το ποδάρι του, ώστε να μπορέσει να παίξει την κομπολογιά του με περισσή μαγκιά.

 

Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατάντησε τα ΜΑΤ και την Ελληνική Αστυνομία γενικότερα σε αυτά τα χάλια που βλέπουμε στη φωτογραφία. Ο άνδρας των ΜΑΤ έχει τον εξοπλισμό (που εμείς πληρώσαμε) , την εκπαίδευση (που και πάλι εμείς πληρώσαμε), και κυρίως την θέληση να επιβάλει τον νόμο και να προστατέψει την δημόσια περιουσία από τον κάθε τζάμπα μάγκα μπαχαλάκια. Αν κάποιοι δεν του το απαγόρευαν, αυτό το προϊόν της αριστερής θολοκουλτούρας, θα βρισκόταν με χειροπέδες στο λεπτό. Όμως οι εντολές είναι σαφείς: Αφήστε τα παιδιά να εκτονωθούν!!! Άλλωστε όπως μας είπε και ο κ. Δραγασάκης πρόκειται για τα δικά τους τα παιδιά και ως εκ τούτου δεν μπορεί κανείς να τα ενοχλεί.

 

Στη δεύτερη φωτογραφία, ο συνδικαλΗστής της λογικής του «πάρτα όλα» θεωρεί ότι του ανήκουν τα πάντα. Από την παχυλή αργομισθία έως την συνταξάρα από τα πενήντα του. Ο πλανήτης φτιάχτηκε γι’ αυτόν, η Ελλάδα του ανήκει και το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη κατασκευάστηκε για να μπορεί να βολεύεται καλύτερα την ώρα που κουδουνάει το κομπολόι του. Τι κι αν ο Πέτρος Κωστόπουλος προσπάθησε να τον ξεβλαχέψει, τι κι αν ο Αλέξης Τσίπρας παριστάνει τον φιλελέ σοσιαλδημοκράτη, ο συνδικαλΗστής παραμένει ίδιος και απαράλλακτος! 

 

Το πότε όλος αυτός ο θλιβερός θίασος των εθνολαικιστών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα μπει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας είναι θέμα χρόνου. Ήδη η κατάσταση θυμίζει την ιστορία του Γιώργου Παπανδρέου: όλοι παριστάνουν πως δεν τον ξέρουν, κανείς δεν τον ψήφισε! 

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται, αυτό είναι καθαρά θέμα χρόνου. Το μείζον όμως είναι όχι το αν θα έρθει στην εξουσία, αλλά το πως θα την διαχειριστεί. Αν η Νέα Δημοκρατία δεν μπορέσει σταματήσει τα φαινόμενα που παρουσιάζονται στις δυο φωτογραφίες, τότε δεν έχει νόημα. Πρέπει ο νόμος να εφαρμόζεται χωρίς εντολές άνωθεν. Πρέπει όλα αυτά τα παρασιτικά κομμάτια της κοινωνίας, να τεθούν εκεί που τα έχει θέσει όλος ο πολιτισμένος κόσμος στον πλανήτη: στο περιθώριο και την απαξία.

 

*Ο Γιώργος Τέσσης είναι τομεάρχης οργανωτικού της ΝΔ για της Β1 Αθηνών και μέλος του τομέα εσωτερικών με αρμοδιότητα θέματα Δημοσίας Τάξεως.