Η επίσημη πρώτη του Δημήτρη Βασιλείου (video)

Τα πρώτα 20 ονόματα του συνδυασμού του, "Ώρα για δράση", ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Δημήτρης Βασιλείου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 11:00 το πρωί της Κυριακής 24 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο "Μαντάς".

 

Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε και η εκλογική συνεργασία με την ομάδα νέων "Δημότες Νικητές", με επικεφαλής τον Ζάχο Αγγιστριώτη, αλλά και την Αγωνιστική Συνεργασία Πολιτών, με στήριξη από τη Λαϊκή Ενότητα Ν. Κορινθίας.

 

"Η συνεργασία των ομάδων μας αποφασίστηκε μετά από πολλές συναντήσεις και διεξοδικές συζητήσεις που μας οδήγησαν στο συμπέρασμα πως έχουμε έναν κοινό στόχο για το Δήμο μας. Ο στόχος αυτός είναι η ανανέωση και η προσαρμογή του Δήμου στα νέα δεδομένα είτε αυτά είναι οικονομικά είτε κοινωνικά είτε τεχνολογικά. Ο δήμος μας μετά από δεκαετίες επίπλαστης ευμάρειας βρίσκεται σήμερα στην χειρότερη οικονομική κατάσταση που έχει βρεθεί ποτέ. Μεγάλες είναι οι ευθύνες που βαρύνουν τις προηγούμενες και την παρούσα δημοτική αρχή. Όλοι οι προηγούμενοι, επέλεξαν και εφάρμοσαν  ένα παρωχημένο μοντέλο διοίκησης και διαχείρισης, που βασιζόταν στην αδιαφάνεια στην αναξιοκρατία και στις πελατειακές σχέσεις". αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ιδρυτική διακήρυξη των τριών συνδυασμών που συνεργάζονται εκλογικά.

 

Δείτε το video: