Η Γιαννούλα (Ιωάννα) Κασίμη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Π.Ε. Κορινθίας με τον Παναγιώτη Νίκα

Η Γιαννούλα (Ιωάννα) Κασίμη είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος για την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Νίκα «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο».

 

 

"Η μέχρι σήμερα πορεία μου στην κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου μου, η στάση μου απέναντι στα κοινωνικά και οικονομικοπολιτικά ζητήματα και ο σεβασμός μου σε αξίες και θεσμούς, που αναδεικνύουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν ξεχωριστό τον τόπο μου, δε με αφήνουν στιγμή να ολιγωρώ.

 

Πιστεύω ακράδαντα στις μοναδικές αξίες μας ως Κορίνθιοι , στα μοναδικά χαρακτηριστικά των πολιτών, στην εργατικότητα, τη δημιουργικότητα, το λυρισμό και τις ευαισθησίες του, τις ανάγκες και τα θέλω του.

 

Γι’ αυτόν τον ωραίο κόσμο που ξέρει να ζει, να δημιουργεί και να παράγει αξίες και πολιτισμό αξίζει κανείς να μάχεται και να διεκδικεί για ένα αύριο που, αν μη τι άλλο, αμβλύνει την αίσθηση της απομόνωσης και της υποβάθμισης που τα τελευταία ιδιαίτερα χρόνια αισθανόμαστε στην περιοχή μας.

 

Επιθυμώ τη στήριξη όλων σας και φυσικά όχι μόνο την ψήφο σας. Καθένας από εσάς με έπεισε ότι πολλά μπορεί να προσφέρει στο γνωστικό πεδίο του και στο πόστο που υπηρετεί".

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

Η Γιαννούλα (Ιωάννα) Κασίμη γεννήθηκε στη Γερμανία (Wuppertal) στις 8 Ιουλίου 1975.

 

Κατάγεται από τα Ιωάννινα, το Ανατολικό Ζαγόρι κα κατοικεί στον Άσσο Κορινθίας.

 

Είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά ηλικίας 24, 23 και 20 χρόνων. Τη Χαρούλα, Νηπιαγωγό, το Γιώργο, Ηλεκτρολόγο Συστημάτων Αυτοκινήτου και τον Κωνσταντίνο Μηχανολόγο Οχημάτων.

 

Είναι τραπεζικός υπάλληλος στην Τράπεζα Eurobank Ergasias Α.Ε.και εργάζεται ως Σύμβουλος πελάτη.

 

Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών, Στοιχεία Ψυχολογίας και Special Training for Executives.

 

Γνωρίζει άριστα Γερμανικά και στοιχεία Αγγλικής.

 

 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

Εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος Περιστερίου με το συνδυασμό του Ανδρέα Παχατουρίδη. Την περίοδο 2002-2006 διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Περιστερίου καθώς και μέλος άλλων επιτροπών. Επίσης, ήταν υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Άσσου-Λεχαίου με το συνδυασμό του Γεώργιου Πίσκοπου.

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 

Από τον Μάιο του 2018 είναι αιρετό μέλος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Κορινθίας και υπηρετεί στη θέση του Γραμματέα.

 

 

ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

 

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της ως γραμματέας προέδρου στην εταιρία ΑΝΑΛΚΟ-ΑΛΤΟΠ η οποία δραστηριοποιείται στην κατασκευή αλουμινίων. Για τέσσερα χρόνια ασχολήθηκε επιχειρηματικά με την εισαγωγή και εμπορία μεταχειρισμένων οχημάτων, από τη Γερμανία αλλά και την εσωτερική αγορά, στην περιοχή των Μεγάρων.

 

Από το 2006, εργάζεται ως τραπεζικός υπάλληλος. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας έχει συμμετάσχει σε πλήθος ημερίδων, συνεδρίων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων και workshops.  

 

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 

Έχει συμμετάσχει σε προγράμματα εθελοντισμού στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών. Υπήρξε επί 24 συναπτά έτη υπεύθυνη πολιτιστικών & δημοσίων σχέσεων Εθνικοτοπικών Συλλόγων για την Αθήνα και την Κορινθία.

 

Επίσης, ασχολήθηκε με θέματα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας που αφορούσαν τον απόδημο ελληνισμό στη Ν. Αφρική (Johannesburg). Έχει διατελέσει και υπεύθυνη πολιτιστικών  στο Σύλλογο Ηπειρωτών Κορινθίας. Είναι μέλος του Συλλόγου Γονέων με τρία Παιδιά στο Νομό Κορινθίας &  μέλος του Συνδέσμου Γυναικών Ηπείρου στο Νομό Κορινθίας.