Η κακοκαιρία "χτύπησε αλύπητα" το Λουτράκι (Εικόνες)

Αρκετά προβλήματα υπάρχουν μέχρι στιγμής από την κακοκαιρία και τους θυελλώδεις ανέμους που για άλλη μια φορά "χτύπησαν" το Λουτράκι...

 

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί αυτή την ώρα, είναι ότι δεν λειτουργούν τα φανάρια στην Λεωφόρο Αθηνών, στην οδό Παπανικολή και στη Σχολή Μηχανικού. Επίσης, εκτός λειτουργίας είναι η ταμπέλα που ενημερώνει τους οδηγούς για τη βυθιζόμενη γέφυρα της Ποσειδωνίας.

 

 

Ένας μικρός χαμός και στους δρόμους του Λουτρακίου, με κάδους να παρασύρονται από τους ανέμους και να υπάρχει αυξημένος κίνδυνος πρόκλησης τροχαίου. Αρκετά είναι και τα μηχανάκια που έχουν χάσει την... περηφάνειά τους και έχουν πέσει στο οδόστρωμα. Νωρίτερα, στην οδό Αιγαίου, υπήρξε πτώση δένδρου και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής. 

 

 

Αρκετά διαφημιστικά banner του καρναβαλιού, που βρίσκονται στις κολώνες, έχουν σκιστεί με αποτέλεσμα να ελλοχεύει κίνδυνος ατυχήματος, ενώ σύμφωνα με αναγνώστη του loutraki365.gr, πριν από λίγο έπεσαν σοβάδες από μπαλκόνι πολυκατοικίας στα φανάρια της οδού Αιγαίου. Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.