Η Κασσιανή Κόντη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό "Αλλάζουμε Μαζί"

Η Κασσιανή Κόντη συμπορεύεται με τον υποψήφιο δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Ιωάννη Καραπανάγο και θέτει υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «Αλλάζουμε Μαζί».

 

 

"Έχοντας όραμα, καθώς και την πεποίθηση ότι ο τόπος που ζούμε, ο Δήμος μας, αξίζει και μπορεί να αναδειχθεί πρωτοπόρος σε όλα τα επίπεδα και να ανακτήσει τη χαμένη του αίγλη, συμμετέχω στην Παράταξη ''Αλλάζουμε ΜΑΖΙ'', με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ιωάννη Καραπανάγο, με γνώμονα την αξιοπιστία, την αξιοκρατία, τη συνέπεια, τη διαφάνεια, για ένα καλύτερο κι ελπιδοφόρο με προοπτική μέλλον, για όλους τους συνδημότες μας και τις οικογένειές τους".

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

 

Η Κασσιανή Κόντη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Περαχώρα Κορινθίας και διαμένει στο Λουτράκι. 

 

Ολοκλήρωσε τη βασική της εκπαίδευση στο Λύκειο Κορίνθου, ενώ στη συνέχεια σπούδασε στον τομέα Γραμματειακής Υποστήριξης στη Σχολή Γραμματέων και αποφοίτησε από τη Σχολή Διακόσμησης ''ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ''. 

 

Εργάστηκε επί σειρά ετών στον ιδιωτικό τομέα σε Αρχιτεκτονικό Γραφείο, καθώς και σε Ναυτιλιακή Εταιρεία. Στην πορεία, αποφάσισε να ασχοληθεί με την οικογενειακή Επιχείρηση Εστίασης ''ΠΑΝΟΡΑΜΑ'', που λειτουργεί ανελλιπώς και με επιτυχία, εδώ και 25 χρόνια. 

 

Έχει συμμετάσχει σε διάφορες κοινωνικές δράσεις που σχετίζονται με τον εθελοντισμό, σε συλλόγους και είναι υπέρμαχος της ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.