Η Κορίνθια ζουμερή αθλήτρια του βόλεϊ που δίχασε τους κριτές στο Next Top Model

Η Κωνσταντίνα Ψαροπούλου ήταν η επαγγελματίας αθλήτρια του βόλεϊ και προπονήτρια από το Κιάτο Κορινθίας που κατάφερε να διχάσει τους κριτές και να ξεσηκώσει αντιδράσεις στο Twitter από τα λόγια που άκουσε από την τετράδα της κριτικής επιτροπής.

 

Η γυμνασμένη φοιτήτρια της γυμναστικής ακαδημίας εντυπωσίασε μπαίνοντας στην πασαρέλα του σόου όμως λίγο αργότερα άκουσε από 3/4 κριτές ότι ανήκει στην κατηγορία των Plus size Μοντέλων.

 

Η ίδια δεν φάνηκε να καταλαβαίνει στην αρχή τι είναι αυτό και η Βίκυ Καγιά της εξήγησε, ρωτώντας την παράλληλα αν θα την ενδιέφερε μια καριέρα σε αυτό το είδος.

 

Η ίδια, που σε καμία περίπτωση δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία, δέχτηκε την πρόταση λέγοντας ότι της αρέσει το σώμα της όπως είναι, με τις ατέλειές της και πως τα λίγα έξτρα κιλά προήρθαν λόγω προπονήσεων στο βόλεϊ.

 

Η σέξι Κατερίνα με τις juicy αναλογίες πήρε τελικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση, με τρία ΝΑΙ, αλλά μόνο ως μοντέλο που θα δούλευε σε plus size πρότζεκτ, παρότι η ίδια έχει κερδίσει διαγωνισμό ομορφιάς κανονικών μοντέλων.

 

Δείτε το βίντεο

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ