Η Μαρία Δασκαλοπούλου (Κάβουρα) υποψήφια δημοτική σύμβουλος «Με τους Πολίτες Μπροστά»

Η Μαρία Δασκαλοπούλου (Κάβουρα) είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό "Με τους Πολίτες Μπροστά" με επικεφαλής τον υπ. Δήμαρχο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Κώστα Λογοθέτη.

 

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κώστα Λογοθέτη για την τιμή που μου έκανε να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «Με τους Πολίτες Μπροστά» και για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου.

 

Μοναδική μου φιλοδοξία είναι να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό των ανθρώπων αυτού του τόπου. Να μου δοθεί η δυνατότητα, να έχω την ευκαιρία ώστε να βοηθήσω τις οικογένειες που χρειάζονται στήριξη. Η καθημερινή μου επαφή μαζί τους με κάνει να θέλω να βοηθήσω ακόμα περισσότερο ώστε να καταφέρουμε μαζί το καλύτερο που μπορούμε. Για το καλό του τόπου μου.

 

Με τους Πολίτες Μπροστά.

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

 

Η Μαρία Δασκαλοπούλου (Κάβουρα) γεννήθηκε στον Άσσο Κορινθίας.

 

 

Τελείωσε το Γυμνάσιο Κορίνθου και στη συνέχεια φοίτησε και τέλειωσε την Οικοκυρική Σχολή Τεγέας.

 

 

Στην πορεία της ζωής της, λόγω της μεγάλης της ευαισθησίας, ασχολήθηκε με τον οικογενειακό προγραμματισμό και κατέληξε να είναι οικογενειακός σύμβουλος. Κάτι που μέχρι και σήμερα την συναρπάζει, αφού με τον τρόπο αυτό βοηθά -πάντα χωρίς αμοιβή- οικογένειες που έχουν πρόβλημα, πράγμα που την κάνει περήφανη καθώς έχει πολλές κοινωνικές ευαισθησίες.

 

 

Είναι παντρεμένη και έχει 2 παιδιά, την Αγγελική, Πτυχιούχο Προγραμματισμού και την Γιάννα, με Μεταπτυχιακές Σπουδές  Πολιτικής και Οικονομίας σε Αγγλία και Γαλλία.