Η Ν.Δ. «τελείωσε» τον Μπογδάνο πριν… τον ανακοινώσει - Τι απαντά ο ίδιος

Με δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη έδωσε τέλος στη φημολογούμενη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές από τη ΝΔ».

 

 

 Η συγκεκριμένη αντίδραση της ΝΔ έρχεται μετά τα tweets του δημοσιογράφου για τανκς στην ΕΡΤ με αποτέλεσμα ν’ ακουστούν δεύτερες σκέψεις που έφτασαν ως το γραφείο του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και μετά την τοποθέτηση του ίδιου του δημοσιογράφου στο ethnos.gr ότι είναι ανυπόστατες οι φήμες που έκαναν λόγο για αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

 

 

 

 

 

Το πρώτο σχόλιο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου σε σχέση με την ανακοίνωση της Μαρίας Σπυράκη ήταν «προς το παρόν κανένα σχόλιο». Εντούτοις, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος λέει σε στενούς του συνεργάτες «όλα θα απαντηθούν στην ώρα τους», την στιγμή που καλούνται να απαντήσουν το πώς είναι δυνατόν να δημοσιοποιείται η αφαίρεση μίας υποψηφιότητας η οποία δεν ανακοινώθηκε ποτέ.

 

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Μπογδάνος την Τρίτη θα έχει συνάντηση με στελέχη της Ν.Δ. και είναι ζήτημα τι θα επιλέξει να πράξει στη συνέχεια ο… απρόβλεπτος δημοσιογράφος.

 

 

bogdanos-1.jpg

 

 

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός παρουσιαστής-τηλεσχολιαστής επανήρτησε tweet που ανέφερε: «Δεν έχετε ιδέα τι έχει να γίνει στην ΕΡΤ αν βγει η Νέα Δημοκρατία», σχολιάζοντας: «ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ».

 

 

Στη συνέχεια των αναρτήσεων, άλλος χρήστης του twitter πόσταρε: «Αυτά περιμένουμε 4 χρόνια. Ένα τανκς από έξω και να γυρίσουμε την σκηνή Ηλία ρίχτο», με τον κ. Μπογδάνο να απαντά: «Ψηφίστε σωστά και το 'χουμε!».

 

ethnos.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ