Η ποιο Τρομακτική Γέφυρα του Κόσμου! Εσείς θα τολμούσατε να την Διασχίσετε;

Ανεξάρτητα από το πού ζείτε, σίγουρα θα υπάρχει κάποιος δρόμος κοντά στην περιοχή σας που θα φημίζεται για την επικινδυνότητά του.

 

 

Πιθανώς να έχει πολλές στροφές ή να είναι απότομος. Όπως και να’χει, όλοι έχουμε νιώσει το συναίσθημα του να πιάνεις σφιχτά το τιμόνι από τον φόβο σου.

Αλλά σίγουρα αυτοί οι δρόμοι δεν ήταν τίποτα σε σύγκριση με αυτή την απίστευτα τρομακτική γέφυρα.

 

 

Η γέφυρα Eshima Ohashi στο Sakaiminato της Ιαπωνίας χτίστηκε έτσι γιατί το ποτάμι από κάτω της έχει μεγάλη κίνηση και έπρεπε να είναι ψηλή για να περνάνε εύκολα τα καράβια.

Η κατασκευή αυτή αποκαλείται «Η Γέφυρα Roller Coaster» για συγκεκριμένο λόγο. Αφού ανέβεις όλη αυτή την απότομη ανηφόρα, μετά θα πρέπει να κατέβεις και ένα εξίσου τρομακτικό κατήφορο στην άλλη πλευρά του λόφου.

 

 

 

Μόνο και μόνο κοιτώντας τις φωτογραφίες είναι αρκετό για να τρομάξουμε.

 

 

 

 

Η κυβέρνηση ισχυρίζεται πως η γέφυρα είναι απολύτως «ασφαλής για οδηγούς» και η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα δεν έχει σημειωθεί κανένα ατύχημα.

 

 

 

Πράγματι, θεωρείται μία από τις 24 πιο δημοφιλείς τουριστικές ατραξιόν στο Sakaiminato. Έρχονται οδηγοί από όλο τον κόσμο για να την διασχίσουν και να νιώσουν την ανατριχίλα.

Δείτε την στο βίντεο:

 

 

What do you think of “The Roller Coaster Bridge”? Would you drive over this hill just for the excitement of it all? Share your thoughts in the comments section below.

 

 

 

Πηγήhttp://tiphero.com