Η πρώτη δήλωση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά το εξιτήριο από την ψυχιατρική κλινική

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επέστρεψε στα social media για να διαβεβαιώσει τους θαυμαστές της πως είναι καλά, μετά το εξιτήριο που πήρε για την ημέρα του Πάσχα από τη μονάδα ψυχικής υγείας όπου φιλοξενείται.

 

Η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο προκειμένου να διαβεβαιώσει τους φίλους της ότι είναι καλά και ότι συνεχίζει να αναζητά βοήθεια για το ψυχολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

 

«Ήθελα απλώς να πω ένα γεια σε όσους νοιάζεστε για μένα. Όλα είναι καλά. Η οικογένειά μου περνάει πολύ στρες και άγχος τελευταία, οπότε απλώς χρειαζόμουν χρόνο να το διαχειριστώ», λέει η 37χρονη τραγουδίστρια στο βίντεο. «Μην ανησυχείτε, θα επιστρέψω σύντομα», προσθέτει.

 

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μίλησε επίσης για πρόβλημα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει. «Ήθελα να πω απλά ένα γεια γιατί όσα λέγονται για μένα έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο. Υπάρχουν φήμες, απειλές στην οικογένεια μου και την ομάδα μου και τόσα τρελά πράγματα που έχουν ειπωθεί. Προσπαθώ να έχω λίγο χρόνο για εμένα, αλλά όλα όσα συμβαίνουν το κάνουν πιο δύσκολο. Μην πιστεύετε όλα όσα διαβάζετε και ακούτε», συνεχίζει στο μήνυμά της. 

 

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε όμως και στον πρώην μάνατζερ της, που φέρεται να έστειλε ψεύτικα emails, πυροδοτώντας εμμέσως το hashtag #freebritney, όπου γράφεται πως η εισαγωγή της σε κλινική έγινε χωρίς την θέλησή της. «Δεν τα έγραψα εγώ. Προσποιούταν εμένα και επικοινωνούσε με την ομάδα μου με ψεύτικα emails», εξηγεί.

 

Όπως τονίζει στη συνέχεια, η κατάστασή της είναι «μοναδική». «Ωστόσο σας υπόσχομαι ότι κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ αυτή τη στιγμή. Ίσως να μην το γνωρίζετε αυτό για εμένα, αλλά είμαι δυνατή και παλεύω για αυτό που θέλω», λέει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ευχαριστώντας τέλος τον κόσμο για την υποστήριξη.

 

«Η αγάπη και η αφοσίωση σας είναι εκπληκτική, αλλά αυτό που χρειάζομαι αυτή τη στιγμή είναι ιδιωτικότητα για να αντιμετωπίσω όλες τις δυσκολίες που έχουν προκύψει στη ζωή μου. Αν μπορέσετε να το κάνετε αυτό, θα σας ήμουν ευγνώμων για πάντα. Σας αγαπώ!», καταλήγει η τραγουδίστρια.

 

Το συγκινητικό μήνυμα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς έρχεται λίγες μόλις ώρες μετά τις δηλώσεις του συντρόφου της, Σαμ, που μίλησε για την κατάστασή της. «Τα πηγαίνει περίφημα. Είναι υπέροχο που οι θαυμαστές της νοιάζονται τόσο πολύ, αλλά τα πηγαίνει τέλεια. Κανείς δεν χρειάζεται να ανησυχεί», δήλωσε ο ίδιος στο TMZ.

 

 

Την τραγουδίστρια υπερασπίστηκε εμμέσως και η αδερφή της, Λιν, που δημοσίευσε στο Instagram ένα παλαιότερο βίντεο, το οποίο δείχνει παπαράτσι να καταδιώκουν την Μπρίτνεϊ. «Πριν από 10 χρόνια, ποιος ήταν εκεί; Ήμουν δίπλα πριν από οποιονδήποτε άλλον και θα είμαι για καιρό. Αγαπώ την αδερφή μου με όλο μου το είναι. Οπότε, όποιος λέει το αντίθετο, να σταματήσει να σχολιάζει πράγματα που δεν καταλαβαίνει»,έγραψε στην ανάρτησή της.  

 

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν ήταν καθόλου καλά ψυχολογικά τους τελευταίους μήνες, λόγω των προβλημάτων υγείας του πατέρα της, που εδώ και πάνω από ένα χρόνο έχει χρειαστεί να κάνει χειρουργικές επεμβάσεις μετά από ρήξη του παχέος εντέρου.