Η στιγμή της κατάσχεσης στο Spa Λουτρακίου (video)

Ώρα 13:40. Δύο φορτηγά κάνουν την εμφάνισή τους έξω από το Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου παρουσία δικηγόρου και δικαστικού επιμελητή και λίγα λεπτά μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Σεπτεμβρίου, αρχίζουν να μεταφέρουν τους υπολογιστές και άλλα αντικείμενα αξίας από το Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου στα δύο φορτηγά...

 

Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες του loutraki365.gr, η Αλέξανδρος Τεχνική είναι η εταιρεία, η οποία πραγματοποίησε την κατάσχεση στο υδροθεραπευτήριο (Spa) Λουτρακίου. Αρχικά, υπήρξε σύγχυση σχετικά με το ποιός ήταν ο εντολέας καθώς στο Spa Λουτρακίου ήταν παρών στο Υδροθεραπευτήριο κατά την ώρα της κατάσχεσης άλλος εργολάβος που σχετίζεται με το Ο.Τ. 54, ενώ συνεργάζεται και με τον κύριο Βλάχο.

 

Περίπου τέσσερις ώρες μετά, στις 18:00, οι οδηγοί της μεταφορικής εταιρείας, έχουν ολοκληρώσει το έργο τους στο Υδροθεραπευτήριο, το οποίο την ώρα της κατάσχεσης ήταν σε πλήρη λειτουργία, με τον κόσμο να κοιτάει με απορία όσα διαδραματίζονταν γύρω του.

 

Από την πλευρά του Δήμου, παρών ήταν μόνο ο Νομικός Σύμβουλος, Χρήστος Τζοάνος, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο διευθυντής του Spa, Νίκος Πετρίτσης, προσπαθούσε έστω και την ύστατη στιγμή να προφυλάξει τουλάχιστον τα περιουσιακά στοιχεία που είναι απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία του Spa.

 

Δείτε το video από την ώρα της κατάσχεσης: