Novartis, Βουλή, συζήτηση, ψηφοφορία, δέκα κάλπες

Η Τουρκία μας προκαλεί αλλά η Novartis μας απασχολεί

Εν μέσω της ποιοτικής αναβάθμισης των τουρκικών προκλήσεων των τελευταίων ημερών στο Αιγαίο και την κυπριακή ΑΟΖ, το ελληνικό πολιτικό σύστημα ασχολείται σήμερα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με την υπόθεση Novartis.

 

Από τις 9 σήμερα (21-2-2018) το πρωί έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η συζήτηση, στη Βουλή, η οποία θα καταλήξει στην ψηφοφορία για πιθανές συγκεκριμένες κατηγορίες των φερομένων ως εμπλεκομένων δύο πρώην πρωθυπουργών και δέκα πρώην υπουργών.

 

Δέκα οι κάλπες, μια για κάθε πρόσωπο, αποφάσισε η διάσκεψη των προέδρων να στηθούν για την ψηφοφορία, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι κάθε βουλευτής θα πάρει στα χέρια του 20 ψηφοδέλτια. Ένα για κάθε φερόμενο ως εμπλεκόμενο και επίσης, ένα λευκό για τον καθένα.

 

Εντωμεταξύ, μήνυση κατέθεσε χθες και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ συνέντευξη παρεχώρησε την Παρασκευή και προβλήθηκε χθες, από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, για το συγκεκριμένο θέμα.

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρώην υπουργός και νυν Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις και εμφανίστηκε σε κάποιες στιγμές, οργισμένος. Δείτε τη συνέντευξη του Δημήτρη Αβραμόπουλου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ