Η τραγική ιστορία του Ηλία Καμπακάκη που έρχεται σήμερα στο Λουτράκι…

Μια τραγική ιστορία, επεφύλασσε η ζωή για τον Ηλία Καμπακάκη που έρχεται απόψε, για μια και μοναδική εμφάνιση στο Λουτράκι και –που αλλού;- στο Cocoon!

 

Ήταν Νοέμβριος 2017, όταν η ζωή αποφάσισε να παίξει ένα από τα χειρότερα παιχνίδια που επιφυλάσσει για κάθε γονιό… Η κόρη του Κλεοπάτρα με χονδροβλαστικό οστεοσάρκωμα, στο μυελό της αριστερής κνήμης της. Είναι από εκείνες τις στιγμές που η γη χάνεται κάτω από τα πόδια, η ζωή δείχνει να χάνει το νόημά της, αλλά από την άλλη, ανατέλλει η τεράστια δύναμη που κρύβουν μερικοί άνθρωποι μέσα τους!

 

Έτσι ξεκίνησε λοιπόν ο δύσκολος αγώνας ενάντια στον καρκίνο, μια μάχη από την οποία έπρεπε να βγει νικήτρια η μικρή Κλεοπάτρα και μαζί της όλη η οικογένεια που στάθηκε φυσικά, στο πλευρό της. Μέτα από πολλές χημειοθεραπείες, χειρουργεία και τις απαραίτητες εξετάσεις δυστυχώς, λόγω της επιθετικότητας και της σπανιότητας του είδους του συγκεκριμένου όγκου κρίθηκε απαραίτητη η μετάβαση του μικρού αυτού αγγέλου, σε εξειδικευμένο κέντρο στο εξωτερικό, και μάλιστα άμεσα, προκειμένου να δοθεί η καλύτερη δυνατή, επιστημονικά διαθέσιμη, χειρουργική αντιμετώπιση, που απαιτεί το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας.

 

Ο Ηλίας Καμπακάκης έκανε εκκλήσεις σε όλο τον κόσμο για να μπορέσει να συγκεντρώσει το υπέρογκο χρηματικό ποσό που απαιτείτο προκειμένου να κρατήσει ζωντανή την ελπίδα για το αγγελούδι του. Εκατοντάδες κόσμου, εκ των οποίων και πάρα πολύ διάσημοι, κοινοποίησαν τη φωτογραφία της μικρής Κλεοπάτρας Καμπακάκη, θέλοντας να βοηθήσουν με τον τρόπο τους και πάντα με τον κορυφαίο στόχο, της συγκέντρωσης των χρημάτων.

 

Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν, η οικογένεια γέμισε τις βαλίτσες της με ελπίδες και δύναμη κι έφυγε για τη μακρινή Βοστώνη. Μετά από αρκετές εβδομάδες εξετάσεων, θεραπειών και επεμβάσεων, το Μάρτιο 2018, μόλις πριν από 5 μήνες, η οικογένεια Καμπακάκη, με προεξάρχουσα τη μικρή ηρωίδα Κλεοπάτρα έστελνε, μέσω Facebook, το μήνυμα της νίκης. «Ερχόμαστε…»!

 

 

 

Σχετικά θέματα:

 

Έχουμε party στο Λουτράκι! Ο Ηλίας Καμπακάκης Live στο Cocoon!