Ιδού ο λόγος που γκρεμίστηκε το συντριβάνι στο Λουτράκι!

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, αφαιρέθηκε (!) το συντριβάνι που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Λάμπρου Κατσώνη.

 

Σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια, το Διοικητικό Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου, μετά από διαλογική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών του, αποφάσισε ομόφωνα την έγκριση της εκτέλεσης των εργασιών για την αποκατάσταση των ζημιών στα συντριβάνια.

 

Όπως είχε γράψει από την πρώτη στιγμή το loutraki365.gr, το εν λόγω συντριβάνι είχε υποστεί εκτεταμένη βλάβη λόγω υπόγειας διαρροής νερού.

 

Μάλιστα, η πληροφορία που μετέδωσε το loutraki365.gr ότι το συντριβάνι που αφαιρέθηκε δεν θα είναι το μοναδικό, δείχνει να επιβεβαιώνεται, καθώς απ' ότι φαίνεται η Δημοτική Αρχή προτίθεται να "αποκαταστήσει τις ζημιές" και στο συντριβάνι που βρίσκεται στην οδό Χρ. Λογοθέτη.

 

Φυσικά, στη δημοσίευση της ομόφωνης απόφασης των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, στη Διαύγεια, με σαφήνεια αναγράφεται η "έγκριση της εκτέλεσης των εργασιών για την αποκατάσταση των ζημιών στα συντριβάνια".

 

Ωστόσο, αυθαιρέτως και μονομερώς, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών, Κώστας Παντελέου αποφάσισε να μεταφράσει την αποκατάσταση την οποία ζητούσε το Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου σε ολική αφαίρεση, απομειώνοντας σαφώς την περιουσία του Λιμενικού Ταμείου, δηλαδή των δημοτών.