Ιωάννης Καραπανάγος: Το εκλογικό αποτέλεσμα αποτελεί σπουδαία νίκη για το συνδυασμό «αλλάζουμε ΜΑΖΙ»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε στο ξενοδοχείο Μαντάς, ο επικεφαλής του συνδυασμού Αλλάζουμε μαζί, Γιάννης Καραπανάγος, προκειμένου να σχολιάσει με το δικό του τρόπο το εκλογικό αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών της 2ας Ιουνίου 2019. Στο πλευρό του ήταν και οι δύο εκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος και Κασσιανή Κόντη.

 

 

Ξεκινώντας την τοποθέτησή του ο Ιωάνννης Καραπανάγος συνεχάρη τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τον μαραθώνιο, όπως χαρακτηριστικά είπε, της ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και αφού έκανε μια μικρή αναδρομή θυμίζοντας ότι η αρχή έγινε για την τότε κίνηση πολιτών στις 5 Μαρτίου, προχώρησε στην αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.

 

 

Όσον αφορά το γενικό εκλογικό αποτέλεσμα του Δήμου επισήμανε ότι το χαρακτηριστικό ήταν η τεράστια αποχή και στον πρώτο και στον δεύτερο γύρο και τόνισε ότι η παρούσα δημοτική αρχή επανεξελέγη ουσιαστικά με το ένα τέταρτο των εγγεγραμμένων. Η αποχή προβληματίζει τον συνδυασμό «αλλάζουμε ΜΑΖΙ» και πρέπει να προβληματίσει και όλους τους άλλους συνδυασμούς που μετέχουν στο δημοτικό συμβούλιο, είπε. «Στόχος είναι να αναδείξουμε το δημοτικό συμβούλιο σε ναό της τοπικής δημοκρατίας, σε πρωταρχικό παράγοντα των τοπικών δρώμενων», τόνισε ο Ιωάννης Καταπανάγος.

 

 

Αναφορικά με το αποτέλεσμα του συνδυασμού «αλλάζουμε ΜΑΖΙ», αφού υπενθύμισε την εντελώς διαφορετική προσέγγιση με την οποία πήρε μέρος στις εκλογές ο συνδυασμός, επισήμανε το πόσο σημαντικό είναι το ποσοστό του 10% των ψηφοφόρων που πείστηκαν από τις θέσεις του και εμπιστεύτηκαν τον συνδυασμό. «Για μας είναι τεράστια η εκλογική νίκη και θα τιμήσουμε τη λαϊκή εντολή που μας δόθηκε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

 

Τέλος μίλησε και για την επόμενη μέρα μετά τις εκλογές και τη δέσμευση του συνδυασμού ότι θα λειτουργεί σαν δεξαμενή σκέψης, ως μια κυψέλη παραγωγής λόγου και έργου.

 

 

Δίτε στο video που ακολουθεί ολόκληρη την τοποθέτηση του Ιωάννη Καραπανάγου: