Ιωάννης Κατάκης: O Δήμος μας δεν χρειάζεται μόνο αλλαγή Δημάρχου αλλά και νοοτροπίας

Ο Ιωάννης Κατάκης, χρηματιστηριακός αναλυτής, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση» της Μαρίας Πρωτοπαππά, αποτυπώνει το όραμα του για τον Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.

 

 

 

O Δήμος μας δεν χρειάζεται μόνο αλλαγή Δημάρχου αλλά και νοοτροπίας!

 

 

Με σύμμαχο την θέληση, την αλήθεια και την προσπάθεια μας για το συνολικό καλό του τόπου μας έχουμε πρωταρχικό χρέος να υπερασπιστούμε: Τις αρχές, τις αξίες μας και την αγάπη μας για τον τόπο μας... Υποστηρίζοντας τους νέους και τα ιδανικά τους.

 

 

Για όλους αυτούς που βλέπουν σαν έναν αγώνα, ένα «ντέρμπι» προσωπικών φιλοδοξιών και καριέρας τις εκλογές θα τους πούμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!  Άλλωστε αυτές οι μέθοδοι μας έφεραν μέχρι εδώ.

 

 

Το όραμα μου είναι να δουλέψουμε με θέληση και γνώση από την πρώτη μέρα με πρόγραμμα για την επίλυση των αρκέτων προβλημάτων που δυστυχώς υφίστανται και να σταματήσει η φθίνουσα πορεία των τελευταίων ετών με σκοπό η πόλη να ξαναβρεί τον χαρακτήρα και την αίγλη που της αρμόζει.

 

Όταν συνδυαστούν αρμονικά οι αρετές της αξιοπρέπειας, της αυτοεκτίμησης και του φιλότιμου τότε συγχωνεύονται οι ορίζοντες εφαρμογής τους, οπότε αναδύεται καινούργια δύναμη δράσεως το πανίσχυρο θετικό πείσμα.

 

 

Στοχεύω να κρατήσουμε τα κεκτημένα σε ότι καλό έχει γίνει στον τόπο από όλες τις προηγούμενες διοικήσεις και να πατήσουμε πάνω στις αρχές:

 

 

Αγάπη για το Λουτράκι, ειλικρινής και αληθινός πολιτικός λόγος, έντιμη διαχείριση, εργατικότητα, αξιοπρέπεια και ανθρωπιά.

 

 

Να ζήσουμε τα αυτονόητα και να καταφέρουμε τα εφικτά.

 

 

Να οδηγηθούμε σε νέα μοντέλα ανάπτυξης όπως μέσω διαδικτύου, μέσω ευρωπαϊκών κονδυλίων (ΕΣΠΑ) αλλά και ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων που θα γίνουν βιώσιμες επενδύσεις.

 

 

Απλά, ανθρώπινα, χωρίς υπερβολές και μεγάλα λόγια... Χορτάσαμε από «ΘΑ».... Ας πούμε ένα «ΜΑΖΙ».

 

 

 

Ιωάννης Κατάκης

 

Χρηματιστηριακός Αναλυτής

 

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος 

 

Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων