Ήρθε το τέλος των instagramικών φρυδιών! Αυτή θα είναι η απόλυτη τάση του 2019

Αν έχετε Instagram (που σίγουρα έχετε) αποκλείεται να μην έχετε δει αμέτρητες κοπέλες να εμφανίζονται στις φωτογραφίες τους με ένα κοινό χαρακτηριστικό: τα instagramικά φρύδια, aka τα τέλεια σχηματισμένα τόξα που σκουραίνουν προς τις εξωτερικές γωνίες. Αν μάλιστα δείτε κάποια κοπέλα να τα έχει στην «πραγματική ζωή», θα καταλάβετε γιατί λέγονται instagramικά – γιατί είναι κατάλληλα μόνο για φωτογραφίες, αφού κατά τα άλλα δείχνουν εντελώς αφύσικα. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως σε πολλές έχει αρέσει και έχουν υιοθετήσει το συγκεκριμένο look, με συνήθως εφιαλτικά αποτελέσματα.

 

Η στιγμή που περιμέναμε από όταν πρωτοεμφανίστηκε αυτή η τάση –δηλαδή το τέλος της- ήρθε και το επιβεβαιώνει ο Brand Ambassador του οίκου Dior, Daniel Martin. «Το τέλεια σχεδιασμένο φρύδι του Instagram είναι πλέον εκτός», δήλωσε και εμείς ενθουσιαστήκαμε. Ποιο είναι το next big thing όσον αφορά στα φρύδια; Το φυσικό, fluffy και ελαφρώς ατίθασο φρύδι, σαν αυτό που βλέπουμε σε πολλά μοντέλα.

 

 

brows, fakides, red lips, freckles

 

Εκτός του ότι δείχνει πιο νεανικό και αρμονικό στο πρόσωπο, δεν χρειάζεται να περνάτε και είκοσι λεπτά κάθε μέρα για να τα σχεδιάζετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία σκιά ή ένα μολύβι και μία μάσκαρα χωρίς χρώμα και είστε έτοιμες!

instyle.gr