Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων: Δωρεάν μαθήματα ιστιοπλοΐας για παιδιά

Στα πλαίσια της διάδοσης του αθλήματος της ιστιοπλοΐας για παιδιά ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων (ΙΣΤ.Ο.Σ.) προσφέρει, τις δύο πρώτες Κυριακές του Ιουνίου (3 και 10/6), 2 δωρεάν 2ωρα μαθήματα για παιδιά από 7 ως 12 ετών.

 

 

Η ιστιοπλοΐα είναι ένα άθλημα μοναδικό, με το οποίο μπορούν να ασχοληθούν όλα τα παιδιά, αφού δεν απαιτεί ιδιαίτερα σωματικά προσόντα. Με την ιστιοπλοΐα τα παιδιά γυμνάζονται και αθλούνται συγχρόνως, μαθαίνουν να σέβονται αλλά να μην φοβούνται τη θάλασσα, μαθαίνουν να κυβερνούν τα σκάφη τους μόνο με την δύναμη του αέρα και αναπτύσσουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοκυριαρχία τους. Παράλληλα η συμμετοχή τους σε ομαδικά αθλήματα προάγει την κοινωνικότητα των παιδιών, αναδεικνύει τις δυνατότητές τους και τα μαθαίνει να βάζουν στόχους και να τους πετυχαίνουν. Και το σημαντικότερο, η ιστιοπλοΐα δεν είναι άθλημα των πλουσίων και η εκπαίδευση σ' αυτό είναι φθηνότερη από πολλά άλλα "λαϊκά αθλήματα". 

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους, παιδιά και γονείς, στις 3 και στις 10 Ιουνίου στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Σικυωνίων (Καλογεροπούλου και Ιπποκράτους, 2ο λιμανάκι Κιάτου). Τα παιδιά, για να γνωρίσουν το «μαγικό» κόσμο της ιστιοπλοΐας και να κάνουν τα 2 πρώτα σας δωρεάν μαθήματα και τους γονείς για να τους βοηθήσουμε να λύσουν τις απορίες και τους προβληματισμούς τους για το άθλημα μας. 

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο mail του ομίλου (istosikyon@gmail.com), στις εγκαταστάσεις του ομίλου ή στο τηλ. 2742 301758, τα Σαββατοκύριακα (10:00 έως 17:00) ή στο τηλ. 6972409473 (Σοφία Δροσοπούλου).

Από το Δ.Σ. του Ιστ.Ο.Σ.Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
9 + 1 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.