Ήττα για τον Α.Ο. Ποσειδών στην Ερμιόνη

Την ήττα με σκορ 78-50 γνώρισε ο Α.Ο. Ποσειδών από την ομάδα της Ερμιόνης στον αγώνα για το πρωτάθλημα Μπάσκετ Α1 Αργολιδοκορινθίας, που έγινε το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο γήπεδο της Ερμιόνης. Η ομάδα του Ποσειδώνα έχει μεγάλα παράπονα από την διαιτησία, ενώ δεν παραβλέπει να σημειώσει και τα δικά της λάθη που είχαν σαν αποτέλεσμα την μειωμένη απόδοση των παιχτών της.

 

 

Σε ανάρτηση του στα social media ο Α.Ο. Ποσειδών αναφέρει:

 

 

Μια άσχημη ήττα είχαμε χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Ερμιόνης με 78-50 αφού πέραν του πλήθους των άστοχων σουτ μας, οι γηπεδούχοι έμοιαζαν να αγωνίζονται με 6 αντί για 5 παίκτες καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Φυσικά αναφερόμαστε στον διαιτητή κ. Κοντογιαννόπουλο όπου για ακόμη μια φορά και έχοντας αβάντα τους συντοπίτες φιλάθλους έκανε και έβλεπε ότι ήθελε.

 

Να τονίσουμε ότι δεν αποποιούμαστε τις ευθύνες μας αλλά θέλουμε οι όποιες ήττες μας να είναι απόρροια των δικών μας και μόνο λαθών και όχι κάποιων κομπάρσων που πασχίζουν να πρωταγωνιστήσουν με λάθος τρόπο.

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, δέντρο, ουρανός, φυτό και υπαίθριες δραστηριότητες

 

 

Δεκάλεπτα 15-15, 18-09 , 21-10, 24-16

Οικονομόπουλος

Παπαγεωργίου 6(1)

Πατουχεας 16(2)

Κωνσταντόπουλος

Τσιλομελετης 12(1)

Καλαδελφος

Ζαλογιαννης

Τσιμπικος 1

Παπανικολάου 3(1)

Σακελλάρης 12

Δαμβουνελης

 

 

Ντερτιλης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ