Ήττα για τον ΠΑΣ Κόρινθος

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον ΠΑΣ Κόρινθος στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ Εθνικής Κατηγορίας.

 

 

Η ομάδα της Κορινθίας, έχασε με 1-0, μέσα στην έδρα της απ’ τον υπολογίσιμο και σοβαρό Αιολικό, σ’ ένα παιχνίδι αμφίρροπο, με τους γηπεδούχους να έχουν τις περισσότερες ευκαιρίες και τους φιλοξενούμενους να δείχνουν ότι διαθέτουν καλύτερη ομοιογένεια και περισσότερους αυτοματισμούς.

 

 

Το γκολ της νίκης για την ομάδα του Απόστολου Στύλου, σημείωσε στο 73ο λεπτό με σουτ στην κίνηση και στο δεύτερη δοκάρι, ο Ανδρέας Βουτσιώτης, που είχε εισέλθει πριν από λίγο στο παιχνίδι.

Προηγήθηκε άψογη εκδήλωση επίθεσης και σέντρα απ’ τα αριστερά του Λαμπράκη.

 

 

Οι νικητές, στο 18ο λεπτό του αγώνα, κέρδισαν πέναλτι σε πτώση του Τιάγκοαπό μαρκάρισμα του έμπειρου Λαμπρόπουλου (κορυφαίος της Κορίνθου), ωστόσο, ο Λουτριώτης, με το δεξί πόδι, μπόρεσε και αποσόβησε το γκολ, στην εκτέλεση του ικανού Βεζυρτζόγλου.

 

 

Ο ΠΑΣ, στο 29ο λεπτό, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (με κεφαλιά) με τον Λαμπρόπουλο, όμως υπήρξε υπόδειξη οφ σάιντ.

Μοιραίος παίκτης για τους γηπεδούχους, ο Πάουλο, που έχασε τέσσερις (4) καλές ευκαιρίες, ενώ, την καλύτερη ευκαιρία είχε για τους γηπεδούχους ο Λαμπρόπουλος (κεφαλιά στο 40ο λεπτό).

Ο Αιολικός, με αυτό το 1-0, έσπασε μία αρνητική παράδοση που είχε με τις Κορινθιακές ομάδες, ενώ έμεινε και αήττητος.

 

 

Ο ΠΑΣ (έχει ένα παιχνίδι λιγότερο) χρειάζεται να αποκτήσει ομοιογένεια, παιχνίδια και ίσως και κάποιους παίκτες.

Διαιτητής της αναμέτρησης που είδαν γύρω στα 300 άτομα (υπήρξαν και κάποιοι φίλοι του Αιολικού), ήταν ο αξιολογημένος Κατοίκος απ’ την Αθήνα.

 

 

 

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Λουτριώτης, Παπανικολάου, Γάλας, Βελέτζας (36ο Ροντρίγκο), Παικόπουλος, Ιορδανίδης (74Ο Σκούπας), Σιδέρης, Μαναριώτης, Τοροζάνι, Πάουλο (85ο Ροσιάν).

 

 

 

ΑΙΟΛΙΚΟΣ

Ζαχαρής, Κρητικός, Αδαμόπουλος (57ο Βουτσιώτης), Τάχιας, Βαλλιός, Τσουβαλτζίδης, Διαμαντίδης, Βεζυρτζόγλου (57ο Ποτουρίδης), Κατσίκης, Τιάγκο (84ο Παλαμουτσής), Λαμπράκης (92ο Λαλάς).

 

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

 

ert.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ