Κ. Λογοθέτης: "Να μάθει ο κόσμος τι συμφωνήθηκε με το Γ. Βλάχο"

Την άποψή του ότι η εξωδικαστική "συμφωνία" του Δήμου, με την πλευρά του εργολάβου του Spa Γιώργου Βλάχου, ο οποίος προσέφυγε στη δικαιοσύνη ζητώντας την αναγκαστική διαχείριση της Λουτράκι ΑΕ.πρέπει να γίνει γνωστή στο κοινό και στους Δημοτικούς Συμβούλους, εξέφρασε ο τέως Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Κώστας Λογοθέτης.

 

Την προηγούμενη Πέμπτη, έγινε στο δικαστήριο της Κορίνθου, ένα πολύ σημαντικό δικαστήριο. Έγινε λοιπόν μια κίνηση από την πλευρά του εργολάβου του Spa, προκειμένου να αναλάβει αναγκαστικά τη διαχείριση της Λουτράκι ΑΕ. Αντιλαμβάνεστε όλοι ότι αν αυτό συνέβαινε, οι επιπτώσεις για το δήμο θα ήταν πολύ σημαντικές. Επειδή αυτό το δικαστήριο ήταν προγραμματισμένο εδώ και καιρό, είχατε όλο το χρόνο να φέρετε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και να πάρουμε κάποια απόφαση. Και θα έπρεπε ως πρόεδρος να είστε παρών στο δικαστήριο αυτό, με μία πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του Δήμου. Και βεβαίως, επειδή προέκυψε μια συμφωνία εκεί και επειδή με κάλεσαν να δώσω και εγώ τη συνέναισή μου, θέλω να πω ότι αυτό που συμφωνήθηκε εκεί, πρέπει να τη μάθει ο κόσμος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

Δείτε το video:

 

 Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
5 + 4 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ