Καμία «συρρίκνωση» του Ειδικού Δ.Σ. Κορίνθου απαντά η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

Στην καταγγελία του Συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Σχολείου Κορίνθου με θέμα την Απόπειρα συρρίκνωσης του Ειδικού Σχολείου Κορίνθου και τη φιλοξενία ων μαθητών σε λιγότερες αίθουσες, απαντά με ανακοίνωση του ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας κος Αλέξανδρος Αντωνίου, βάζοντας τέλος στις φήμες που προκάλεσαν την αναστάτωση των γονιών.

 

 

Να θυμίσουμε ακριβώς τον λόγο διαμαρτυρίας των Γονέων:

 

 

«Έγινε γνωστή στην Διεύθυνση, στους εκπαιδευτικούς του Ειδικού Σχολείου Κορίνθου, στο Σύλλογο μας και στο Σωματείο Γονέων παιδιών με Αυτισμό Κορινθίας Φάσμα η απόφαση (έτσι μας ανακοινώθηκε προφορικά και όχι η πρόθεση) του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με την οποία ορίζει να παραχωρηθεί μία (1) αίθουσα διδασκαλίας του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου στο 1ο Νηπιαγωγείο Κορίνθου, με αιτιολογία την αύξηση των εγγραφών των νηπίων».

 

 

Ο κος Αντωνίου απαντώντας στους ισχυρισμούς του Συλλόγου «ότι τα παιδιά ΑΜΕΑ γίνονται για άλλη μια φορά τα εύκολα θύματα», δημοσιεύει τα στοιχεία του Ειδικού Δ.Σ. Κορίνθου της τελευταίας τριετίας.

 

 

 

 

«Θεωρούμε ότι οι προσπάθειές μας αυτές τα τελευταία χρόνια για τηνΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του Ειδικού Δ.Σ. Κορίνθου έχουν αναγνωριστεί και από το Σύλλογο Γονέων και η συγκεκριμένη δημοσίευση «Απόπειρα συρρίκνωσης του Ειδικού Σχολείου Κορίνθου» δεν αντικατοπτρίζει πραγματικά τη μεταξύ μας σχέση», αναφέρει ο  Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας κος Αλέξανδρος Αντωνίου.

 

sfedona.gr