Καρέ καρέ η επιχείρηση απεγκλωβισμού γυναίκας από την Εθνική Τράπεζα Λουτρακίου

Αναστάτωση επικράτησε σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου, γύρω στις 10:00 το βράδυ, μπροστά από το κτίριο όπου στεγάζεται η Εθνική Τράπεζα στο Λουτράκι, όταν αστυνομία, πυροσβεστική κλήθηκαν να επιχειρήσουν τον απεγκλωβισμό μιας γυναίκας 50 περίπου ετών που είχε κλειστεί μέσα στην τράπεζα.

 

Η 50χρονη που είναι καθαρίστρια στο επάγγελμα και εργάζεται στην τράπεζα, το μεσημέρι αφού έκλεισε το κατάστημα, κλείδωσε τις πόρτες και ξεκίνησε την εργασία της. Ανεβαίνοντας με το ασανσέρ στον 1ο όροφο, το ασανσέρ ακινητοποιήθηκε και εκείνη εγκλωβίστηκε μέσα χωρίς να μπορεί να καλέσει σε βοήθεια καθώς είχε αφήσει το κινητό της τηλέφωνο στο ισόγειο, μέσα στο μπουφάν της.

 

Οι δικοί της άνθρωποι ανησύχησαν καθώς οι ώρες περνούσαν και δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της. 'Ετσι κινητοποίησαν τις αρχές.

 

Φτάνοντας στην τράπεζα αστυνομία και πυροσβεστική επικοινώνησαν με τον Διευθυντή της τράπεζας, ο οποίος την ώρα εκείνη βρισκόταν στην Αθήνα. Τελικά κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα και να εντοπίσουν, ευτυχώς καλά στην υγεία της, την 50χρονη.

 

Η γυναίκα, που είχε παραμείνει κλεισμένη στο ασανσέρ από τις 3 η ώρα το μεσημέρι, για καθαρά προληπτικούς λόγους διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που είχε επίσης σπεύσει στο σημείο.