Καταγγελία 28χρονου για ξυλοδαρμό στο Πέραμα από «δύο μαυροντυμένα άτομα»

Επίθεση κατήγγειλε ότι δέχθηκε το Σάββατο το απόγευμα (γύρω στις 6.30 μ.μ.) ένας 28χρονος στο Πέραμα.

 

Όπως είπε, είναι μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και περίμενε στο τέρμα των λεωφορείων στο Πέραμα, με σκοπό να πάει στην αντιφασιστική συναυλία, όταν δύο μαυροντυμένοι τον πλησίασαν και άρχισαν να έχουν λεκτική αντιπαράθεση μαζί του.

 

 

Στη συνέχεια όμως, όπως καταγγέλλει ο 28χρονος, οι δύο άνδρες τον ξυλοκόπησαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομεία Νίκαιας, όπου θα παραμείνει μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

 

 

Την προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά.

 

 

 

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

«Η επίθεση φασιστών σήμερα το απόγευμα στο Πέραμα εναντίον μέλους της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, που στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δείχνει το αποτρόπαιο πρόσωπο της νεοναζιστικής βίας», αναφέρει σε γραπτή του ανακοίνωση το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

«Είναι βαθύτατα γελασμένοι οι απόγονοι του Χίτλερ αν νομίζουν ότι θα εκφοβίσουν και θα τρομοκρατήσουν όσους αγωνίζονται για μια καλύτερη κοινωνία» προσθέτει το γραφείο τύπου του κυβερνώντος κόμματος.

 

 

Καταλήγει σημειώνοντας «5 χρόνια μετά τη δολοφονία Φύσσα, το αντιφασιστικό κίνημα και οι δημοκρατικοί πολίτες πρέπει να ενδυναμώνουν τους αγώνες για την εξάλειψη του νεοναζισμού. Οι αστυνομικές αρχές πρέπει να εντοπίσουν τους δράστες και αυτοί να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

 

 

.iefimerida.gr