Κέβιν Σπέισι: Στο δικαστήριο για τη σεξουαλική παρενόχληση 18χρονου

Ο Κέβιν Σπέισι κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά έναν 18χρονο άντρα σε ένα μπαρ στη Μασαχουσέτη το 2016. Οι δικαστές αρνήθηκαν το αίτημά του να μην παραστεί αυτοπροσώπως.

 

Ο ηθοποιός θα πρέπει, λοιπόν, να εμφανιστεί ο ίδιος στο δικαστήριο και να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες του 18χρονου. Ο Σπέισι ζήτησε να μην παραστεί, λέγοντας ότι η εμφάνισή του στην αίθουσα θα μεγάλωνε κι άλλο τοναρνητικό αντίκτυπο που είχε επάνω του όλη αυτή η υπόθεση. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν είναι ένοχος. Ο δικαστής που εξέτασε το αίτημα, όμως, αρνήθηκε να τον εξαιρέσει και τον διέταξε να παραστεί στη δίκη που θα γίνειστις 7 Ιανουαρίου στο Ναντάκετ.

 

Η υπόθεση δημοσιοποιήθηκε όταν ο η Heather Unruh, πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων από τη Βοστώνη, έκανε την καταγγελία ότι ο Κέβιν Σπέισι παρενόχλησε σεξουαλικά το γιο της. Ο Σπέισι έχει απολυθεί από τη σειρά του Netflix «House of Cards» και από τουλάχιστον μια ταινία, μετά τις κατηγορίες για ανάλογα περιστατικά που είδαν το φως της δημοσιότητας. Ο ίδιος έβαλε ένα βίντεο στο λογαριασμό του στο Twitter την περασμένη εβδομάδα, στο οποίο μιλάει με το στιλ του χαρακτήρα τον οποίο υποδυόταν στο House of Cards, του Φρανκ Άντεργουντ και σε αυτό έλεγε: «Δεν πρόκειται να πληρώσω για κάτι που δεν έκανα».