Kιμ Καρντάσιαν: ιδιωτικοί πυροσβέστες & δωρεά σε πυρόπληκτους για την καμένη Καλιφόρνια

H μεγιστάνας των online υπηρεσιών Κιμ Καρντάσιαν εμφανίστηκε στην εκπομπή The Ellen DeGeneres Show για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στους -ιδιωτικούς- πυροσβέστες που έσωσαν το σπίτι της οικογένειάς της στην Καλιφόρνια που επλήγη από καταστροφικές πυρκαγιές.

 

"Είμαστε τόσο ευγνώμονες σε αυτούς, ειλικρινά, δεν θα τα καταφέρναμε χωρίς αυτούς" είπε. Επιπλέον η Καρντάσιαν ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων και δύο δωρεές ύψους 200.000 δολαρίων - μία για το Wildfire Relief Fund και η άλλη για το California Fire Foundation - εκ μέρους του συζύγου της Κάνιε Γουέστ και της ετικέτας του Adidas Yeezy.

 

Αργότερα στο επεισόδιο της εκπομπής η Κιμ Καρντάσιαν συναντήθηκε με έναν πυροσβέστη που ονομάζεται Μάικλ και τη σύζυγό του, Λίζα, από το Όουκ Παρκ της Καλιφόρνια που έχασαν το σπίτι τους στην πυρκαγιά στο Γούλζεϊ.

 

Ενώ ο πυροσβέστης έσωζε σπίτια άλλων το δικό του καταστράφηκε από την πυρκαγιά. Όταν το ζευγάρι είπε την τραγική ιστορία του στην παρουσιάστρια της εκπομπής, η Καρντάσιαν τους παρέδωσε μια επιταγή 100.000 δολαρίων για να τους βοηθήσει να ξαναφτιάξουν το σπίτι τους.

 

Η Καρντάσιαν και ο Ουέστ προσέλαβαν ιδιωτικούς πυροσβέστες για να προστατεύσουν την περιουσία τους στο Καλαμπάσας, βόρεια του Λος Άντζελες.

 

 

"Ευλογημένη" επί πληρωμή

 

Η Kαρντάσιαν είπε ότι νιώθει "ευλογημένη" που μπόρεσε και προσέλαβε ιδιωτικούς πυροσβέστες για να προστατεύσουν το σπίτι τους και άλλες κατοικίες στη γειτονιά τους στο Καλαμπάσας.

 

"Μπορέσαμε και προσλάβαμε ιδιωτικούς πυροσβέστες… και μας έσωσαν το σπίτι μας και τη γειτονιά μας. Τους ζήτησα να επιβεβαιώσουν ότι ήλεγξαν κάθε σπίτι, επομένως δεν ήταν εκεί για το δικό μας σπίτι μόνο" τόνισε.

 

Η προσωπική περιουσία της υπολογίζεται στα 175 εκατομμύρια δολάρια με την Καρντάσιαν να κερδίζει 50 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο διαφημίζοντας προϊόντα, υπηρεσίες και την οικογένεια της.