Κωνσταντίνα Θώδη: «Με μαχητικότητα και συνέπεια να βγάλουμε τον τόπο μας από το σημερινό τέλμα»

Η Κωνσταντίνα Ι. Θώδη (Γκότση), υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό "Με τους Πολίτες Μπροστά", γράφει στο Loutraki365.gr γιατί αποφάσισε να κατέβει στον αυτοδιοικητικό στίβο και να διεκδικήσει την ψήφο των συμπολιτών της και δηλώνει έτοιμη για ασυμβίβαστο αγώνα με σκοπό την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του δήμου.

 

 

 

"Για ποιους λόγους κατεβαίνω στον αυτοδιοικητικό στίβο και διεκδικώ την ψήφο των συμπολιτών μου.

 

 

Κάποιοι ενδεχομένως θα αναρωτιούνται τι ωθεί ανθρώπους που έχουν χαράξει δικό τους δρόμο και έχουν καταξιωθεί κοινωνικά και επαγγελματικά να διεκδικούν την ψήφο των συμπολιτών μας για μία θέση στο δημοτικό συμβούλιο.

 

 

Πρώτα από όλα, βιώνουν τις αποτυχημένες πολιτικές μιας Δημοτικής Αρχής, τα κακώς κείμενα μιας τοπικής κοινωνίας και μπορούν αξιοποιώντας την εμπειρία τους να γίνουν άξιοι εκπρόσωποί της, με δυνατή φωνή στις διεκδικήσεις, δημιουργικότητα στις δράσης, με καθαρή ματιά και αυστηρή κρίση.

 

 

Είμαι λοιπόν, έτοιμη για ασυμβίβαστο αγώνα με σκοπό την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του δήμου μας και με μαχητικότητα, αλλά και συνέπεια στις αρχές της αντικειμενικότητας και της εντιμότητας, να βγάλουμε τον τόπο μας από το σημερινό τέλμα της στασιμότητας.

 

 

Η ανάπτυξη και η πρόοδος δεν είναι μόνο σύνθημα, ούτε όραμα μακρινό και απατηλό.

 

 

Είναι πράξη, είναι δημιουργία. Είναι δέσμευση.

 

 

Από τους συμπολίτες μου εξαρτάται εάν θα έχω αυτή την τιμητική ευκαιρία με την στήριξή τους στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

 

 

Σήμερα όλοι για όλους. Αύριο όλοι για όλους. Και σήμερα και αύριο θα είμαστε μαζί εδώ.

 

 

Με μία διαφορά. Αύριο θα έχουμε ένα νέο Δήμο".

 

 

Κωνσταντίνα Θώδη