Κωνσταντίνα Θώδη: «Σε ένα κόσμο που αλλάζει συνεχώς, ο τόπος μας βρίσκεται σε λάθος ταξίδι»

Η Κωνσταντίνα Ι. Θώδη (Γκότση), υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό "Με τους Πολίτες Μπροστά", εξηγεί τους λόγους για τους οποίους κατεβαίνει στον στίβο των δημοτικών εκλογών και θέτει τον εαυτό της στην κρίση των συμπολιτών της.

 

 

 

Αγαπητοί Συμπολίτες

 

 

Κατοικώ στο Λουτράκι. Αυτός ο τόπος είναι η πατρίδα μου, η πατρίδα των παιδιών μου. Βιώνω όπως και εσείς, την καθημερινότητά του που δεν είναι εύκολη. Χρειάζεται χρόνος και δουλειά για να αλλάξει. Δεν φτάνει να βιώνουμε τα προβλήματα, να τα διαπιστώνουμε, να γκρινιάζουμε και ταυτόχρονα να μην κάνουμε τίποτα. Χρειάζεται να κάνουμε και κάτι, για να τα αντιμετωπίσουμε. Σε ένα κόσμο που αλλάζει συνεχώς, ο τόπος μας βρίσκεται σε λάθος ταξίδι.

 

 

Δεν είμαι πολιτικός, είμαι πολίτης που γνωρίζει πολιτική κι ενδιαφέρομαι για τον τόπο μου. Στην μακρόχρονη επαγγελματική μου σταδιοδρομία έχω μάθει να δουλεύω, να βάζω προτεραιότητες και να είμαι αποτελεσματική. Μπορώ να προσφέρω, μπορώ να αφουγκραστώ ανάγκες, μπορώ να κάνω ακόμα όνειρα…

 

 

Φιλοδοξία μου είναι να δω αυτόν τον τόπο να ανακάμψει και να αναπτυχθεί.

 

 

Φίλες και φίλοι

 

Είμαι σίγουρη ότι τα κριτήριά σας στηρίζονται στην ικανότητα, τη μετριοπάθεια, την εντιμότητα, την προσωπικότητα και την εργατικότητα των υποψηφίων.

 

 

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν σας καλώ να με εμπιστευθείτε με την ψήφο σας στις εκλογές της 26ης Μαΐου και εγώ ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ, ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις:

 

 

  • Για να λυθούν τα χρόνια προβλήματα του τόπου μας και των ανθρώπων του.

 

  • Για ένα νέο Δήμο, με κοινωνική ευαισθησία, με όραμα και ρεαλισμό, με αναπτυξιακή προοπτική, απαλλαγμένο από τη μάστιγα των ναρκωτικών και την εγκληματικότητα.

 

  • Για να σταθεί ο Δήμος μας δίπλα στους νέους και στα άτομα της τρίτης ηλικίας.

 

  • Για ένα Δήμο συμμετοχικό και με διαφάνεια στον τρόπο λήψης των αποφάσεων.

 

 

Τίποτα δεν υπάρχει που να μη γίνεται, αν εμείς το θέλουμε πολύ

 

 

 

Με αίσθημα ευθύνης

 

Κωνσταντίνα Θώδη