Κωνσταντίνα Θώδη: "Συμπορεύομαι με τον Κώστα Λογοθέτη"

Τους λόγους που αποφάσισε να κατέβει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον υπ. Δήμαρχο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Κώστα Λογοθέτη και το συνδυασμό "Με τους πολίτες Μπροστά", ανακοίνωσε σε γνωστό Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, η Κωνσταντίνα Θώδη.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

 

Οι τοπικές κοινωνίες δεν χρειάζονται ούτε «πολίτες- πελάτες"...., ούτε "Λουδοβίκους»...... Έχουν ανάγκη από υπεύθυνους, δημιουργικούς και ενεργούς πολίτες, καθώς και από έντιμους και ικανούς αυτοδιοικητικούς, που θα υποστηρίζουν ανυποχώρητα το δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα της αυτοδιοίκησης, που μπορούν να παράγουν έργο ουσίας και που μπορούν να ανατρέψουν το κλίμα της ακινησίας κ της αδράνειας, με μια νέα αντίληψη αποκεντρωμένης δημοτικής λειτουργίας και λαϊκής συμμετοχής.

 

Οι εκλογές του Μαΐου δεν διεξάγονται για να γίνουν εκδηλώσεις «διαδοχής της καρέκλας», ούτε για να μεταβιβαστεί ο Δήμος από μια αλαζονική εξουσία σε μια άλλη. Γίνονται, για να αποφασίσουν υπεύθυνα οι πολίτες, σε ποιους θα εμπιστευτούν την προκοπή και το μέλλον του τόπου τους.

 

Ο Αβρααμ ΛΙΝΚΟΛΝ είχε πει «Εχεις το δικαίωμα να κρίνεις, αν έχεις και τη διάθεση να βοηθήσεις».

 

Δεν είμαι πολιτικός, είμαι πολίτης που γνωρίζει πολιτική και ενδιαφέρομαι για τον τόπο μου.

 

Με δεδομένη λοιπόν ,την αγάπη μου γι αυτόν τον τόπο, που γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ, τη θέληση κ τη δυνατότητά μου να προσφέρω ο,τι χρειαστεί για την τοπική πρόοδο και με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε κάθε συμπολίτη, αποδέχθηκα με ιδιαίτερη τιμή, την πρόσκληση του επικεφαλής της παράταξης «Με τους πολίτες μπροστά» κ. Κώστα ΛΟΓΟΘΕΤΗ, να συμπορευθώ μαζί του και με την δική σας στήριξη, να εργαστώ σκληρά, για να ανοίξουμε στον τόπο μας, τους δρόμους της προοπτικής που δικαιούται.