Κορινθία: Συνελήφθη 34χρονος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του παραεμπορίου λαθραίων καπνικών προϊόντων συνελήφθη, χθες (3.6.219) το βράδυ, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, σε συνεργασία με συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Κορινθίας, 34χρονος αλλοδαπός, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

 

 

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, στο Κιάτο Κορινθίας , μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, οι ανωτέρω αστυνομικοί, εντόπισαν τον 34χρονο και σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -3.730- πακέτα τσιγάρων, καθώς και -497- συσκευασίες τυποποιημένου καπνού, συνολικού βάρους -24.850- γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

 

 

Οι ανωτέρω ποσότητες λαθραίων τσιγάρων και καπνού θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

 

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίω

.