Κορινθία: Βρέθηκαν κλοπιμαία από τέσσερις κλοπές και ναρκωτικά στο σπίτι ζευγαριού

Στα χωριά κοντά στο δικό τους, στον Δήμο Βέλου- Βόχας στην Κορινθία, «άνοιγε» σπίτια ένα ζευγάρι Ελλήνων που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Βέλου- Βόχας, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μετά από αξιοποίηση των στοιχείων που βρέθηκαν στους τόπους των κλοπών.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, ο 33χρονος και η 24χρονη σύντροφός τους διέπραξαν συνολικά τέσσερις διαρρήξεις σε σπίτια με λεία χρήματα στην ευρύτερη περιοχή, από τις 15 Φεβρουαρίου και ως το πρωί της Τρίτης που τους εντόπισαν οι αστυνομικοί. Ωστόσο, στο σπίτι τους βρέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα που δεν περιλαμβάνονται σε αυτά που δηλώθηκαν ως κλαπέντα κι έτσι εξετάζεται αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.

Στο σπίτι του ζευγαριού κατασχέθηκαν 165 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθεταν ιατρική συνταγή και 105 ευρώ που αποδόθηκαν στα θύματά τους. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κορίνθου άσκησε και στους δυο δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.