Κόρινθος: Αστυνομική επιχείρηση με 57 συλλήψεις.

Συνελήφθησαν πενήντα επτά άτομα, προσήχθησαν ογδόντα έξι και έγινε έλεγχος σε επτακόσια δεκαεπτά .

 

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε πεντακόσια ένα οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά διακόσιες ογδόντα εννέα παραβάσεις

 

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών στη Μεσσηνία.

 

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης και ποσότητα λαθραίου καπνού

 

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών

 

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών,πραγματοποιήθηκαν από την 20.3.2019 έως και χθες (22.3.2019), ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

 

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου. 

 

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε επτακόσια δεκαεπτά (717) άτομα, εκ των οποίων πεντακόσια τέσσερα (504) ήταν ημεδαποί και διακόσια δεκατρία (213) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε πεντακόσια ένα (501) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν ογδόντα έξι (86)άτομα, από τα οποία πενήντα εννέα (59) ήταν ημεδαποί και είκοσι επτά (27) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν πενήντα επτά (57) άτομα.

 

korinthostv.gr