Κόρινθος: Ενωμένη η Νέα Δημοκρατία στηρίζει Παναγιώτη Νίκα

Οι πολιτευτές και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στην Κορινθία εξέφρασαν τη φανερή στήριξη τους στο πρόσωπο του Παναγιώτη Νίκα. Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου όπως όλα δείχνουν αλλά και λέγονται δεν έχει αρνητική χροιά. Αντιθέτως, θα λέγαμε μόνο θετική είναι η εικόνα που παρουσιάζει κανείς γι αυτόν. 

 

Έχουν ακουστεί πολλά, και όσο πλησιάζουμε στην "ημέρα της κρίσης" θα ακούγονται ακόμα πιο πολλά.. ένα όμως είναι το σίγουρο ότι ο Παναγιώτης Νίκας έχει δείξει δείγματα γραφής.

 

Όπως αναφέρει και ο Χρίστος Δήμας: "Ο Παναγιώτης Νίκας είναι ένας αυτοδιοικητικός με αποδεδειγμένη ικανότητα"  

 

Αντίστοιχα ο Αναστάσιος Γκιολής: "Οι Καλαματιανοί πίνουν νερό στο όνομα του Παναγιώτη Νίκα, σε λίγο θα πίνουν και οι Κορίνθιοι"

 

Η Μαριλένα Σούκουλη: "Η Νέα Δημοκρατία πρόταξε το πιο αξιόλογο άτομο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου."

 

Αλλά και η υποψήφια ευρωβουλευτής Αφροδίτη Μπλέτα: "Πιστεύουμε ότι θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου"

 

Το κυριότερο χαρακτηριστικό για όσους έχουν διχαστεί και ζωντανή απόδειξη είναι τα δύο βίντεο που ακολουθούν είναι πως όχι μόνο η Νέα Δημοκρατία, αλλά και οι πολίτες στηρίζουν φανερά  λίγες μέρες πριν τις εκλογές τον Παναγιώτη Νίκα.

 

Κατά τα λεγόμενα των πολιτευτών, των μελών της Νέας Δημοκρατίας αλλά και των πολιτών όπως θα παρακολουθήσετε στα δύο βίντεο που ακολουθούν, φαίνεται πως ο κόσμος έχει ανάγκη από αλλαγή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. 

 

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία ο Παναγιώτης Νίκας έφερε την αλλαγή "αποδεδειγμένα" στην Καλαμάτα και όλοι αναμένουν να φέρει αυτή την αλλαγή και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

Εν συγκρίσει με τον απερχόμενο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη που είχε την ευκαιρία επι 9 χρόνια να φέρει την αλλαγή στην Πελοπόννησο, αλλά σύμφωνα με τους Κορίνθιους, δεν έκανε έργο.

 

 

 

 

supertvkorinthos.gr