Κόρινθος: Το μήνυμα του Αλέξανδρου Πνευματικού μετά το εκλογικό αποτέλεσμα (video)

Με χειροκροτήματα και αγκαλιές υποδέχθηκαν τον Αλέξανδρο Πνευματικό, φίλοι και συγγενείς στο εκλογικό του κέντρο, μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος του β΄γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

 

 

Ο Αλέξανδρος Πνευματικός αρχικά ευχαρίστησε όλους τους δημότες που τον τίμησαν με την ψήφο τους όλα αυτά τα χρόνια όσο κανέναν άλλον αναδεικνύοντάς τον Δήμαρχο Κορινθίων για 3 συνεχόμενες θητείες.

 

 

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο έργο που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια η Δημοτική Αρχή, καθώς παραδίδει έναν Δήμο με πολλά και σημαντικά έργα για τους δημότες, αλλά και με ένα ισχυρό ταμείο που ξεπερνά τα 34 εκατομμύρια ευρώ μέσα από το οποίο θα συνεχίζονται να υλοποιούνται έργα τα επόμενα χρόνια που θα έχουν την δική του σφραγίδα.

 

 

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως την οικογένειά του που στάθηκε στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια με τον καλύτερο τρόπο, σε δύσκολες και εύκολες στιγμές.

 

 

Παράλληλα ευχαρίστησε όλους αυτούς που τον ψήφισαν, αλλά και αυτούς που έκαναν αυτή τη φορά μία άλλη επιλογή, τονίζοντας ότι αναγνωρίζει πως οι δημότες της Κορίνθου λίγο πριν πάνε στην κάλπη σκέφτονται το καλό αυτής της πόλης. Μάλιστα εξέφρασε την μεγάλη αγάπη του για τον Δήμο Κορινθίων, την οποία θα συνεχίσει έμπρακτα να δείχνει από την θέση που του υποδεικνύει ο Κορινθιακός λαός, τονίζοντας ότι δεν θα φύγει και τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα προσφέρει με όποιον τρόπο μπορεί.

 

 

Τέλος, συνεχάρη τον νέο Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο, αλλά και τους συνεργάτες του.

 

 

 

peloponnisosnews.gr