Κόρινθος: Σήμερα η υποδοχή της Αγίας Ζώνης

Η Κορινθία θα έχει την εξαιρετική ευλογία να υποδεχθεί σήμερα το απόγευμα 19:30 την Αγία Ζώνη της Παναγίας στον ΙΝ Αποστόλου Παύλου στην Κορινθο υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Διονυσίου, του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου και σύσσωμου του Κλήρου και του Λαού της Ι. Μητροπόλεώς. Στην Υποδοχή τιμητικώς θα παραστεί και ο Σεβ. Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος. Την Αγία Ζώνη θα κομίσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους Πανοσ. Αρχιμ. κ. Εφραίμ.

 

Αμέσως μετά την Υποδοχή θα ακολουθήσει δέηση και θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία στην οποία θα ψαλλεί η Ι. Ακολουθία της Τιμίας Ζώνης. Στην Ι. Αγρυπνία θα προεξάρχει ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Διονύσιος, συνιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου.

 

 

Η Αγίας Ζώνη της Θεοτόκου, το Ιερό Λείψανο του πολιούχου και προστάτου Αγίου Αποστόλου Παύλου, τα Ιερά Λείψανα των εν Κορίνθω Αγίων και οι Ιερές Εικόνες της Παναγίας «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ» και των εν Κορίνθω Αγίων θα εκτίθενται εύκαιρα εις προσκύνηση εκ των πιστών και ευλογία των προσκυνητών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Απ. Παύλου Κορίνθου καθημερινά, έως και το μεσημέρι της Κυριακής, 30 Ιουνίου 2019, από τις 7:00 το πρωί έως αργά το βράδυ.