Κόρινθος: Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή του Πολυδύναμου Νηπιαγωγείου

Στο γραφείο του Δημάρχου Κορινθίων υπογράφτηκε την Πέμπτη (11/10) το πρωί, η σύμβαση για τη κατασκευή του Πολυδύναμου Νηπιαγωγείου στην Αγία Άννα Κορίνθου, προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από ευρωπαϊκά κονδύλια.

 

Όπως είπε ο Δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Πνευματικός το έργο αυτό θα λύσει το στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν 4 Νηπιαγωγεία της Πόλης. Επισήμανε πως το έργο είναι του Δήμου Κορινθίων, αφού δικαιούχος επιχορήγησης από το ΕΣΠΑ είναι μόνο ο Δήμος.

 

Όπως είπε ο κ. Παπαδόπουλος που θα αναλάβει την κατασκευή, το συγκρότημα θα είναι υπερσύγχρονο και σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές.

 

 

Σύμφωνα με τη συμβατική υποχρέωση της Εταιρείας το έργο θα πρέπει να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί εντός 16 μηνών.

 

 

 

 

Πηγή: korinthostv.gr

 Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
5 + 14 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.