Κώστα Λογοθέτης: Περισσεύει το θράσος από μια Δημοτική αρχή που έλαμψε δια της απουσίας της

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Με τους Πολίτες Μπροστά» και υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης στην τοποθέτηση του το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο αναφέρθηκε σε πολλά θέματα.

 

 

Αναφέρθηκε στο δικαστήριο της Τουριστικής Α.Ε. εναντίον της οποίας έχει προσφύγει η Αλέξανδρος Τεχνική και ο Γιώργος Βλάχος, στο Λιμενικό Ταμείο και στο γεγονός ότι εδώ και χρόνια καλείται από το Δημοτικό Συμβούλιο ο Πρόεδρος του κ. Ρουμελιώτης να απαντήσει τι ταμείο έχει και δεν το κάνει, αλλά και στους Καταρράκτες και την απίστευτη εγκατάλειψη τους από την Δημοτική αρχή, η οποία έχει υποχρέωση να τους φροντίζει αλλά δεν το πράττει.

 

 

Ο Κώστας Λογοθέτηςόμως αναφέρθηκε εκτεταμένα και στο προεκλογικό πρόγραμμα με το οποίο είχε ζητήσει και κερδίσει στις προηγούμενες εκλογές την ψήφο των δημοτών, η παράταξη του νυν Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη και από το οποίο όπως είπε δεν έχει υλοποιηθεί ούτε το 10%.

 

 

Είπε χαρακτηριστικά: «Έρχεστε με παχιά λόγια και τεράστια ψέματα να μας λέτε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για το Κέντρο Υγείας, όμως στο πρόγραμμα σας στη σελίδα 4 λέτε: Ανακαίνιση – Αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας. Αυτό λέτε και θα πάτε αύριο να κάνετε μια φιέστα και θα κοροϊδέψετε για 2η και 3η φορά τους δημότες με ένα πρόγραμμα που δεν έχει υλοποιηθεί ούτε το 10% από αυτό.

 

 

Στο πρόγραμμα σας λέγατε σταθμός προαστιακού στο Λουτράκι και στάση στον Ισθμό. Εσείς που κόπτεστε και δίνετε συνεντεύξεις για τον προαστιακό θα βγείτε και θα πείτε ότι κερδίσαμε και φέραμε τον προαστιακό στο Λουτράκι, ενώ όπως είχε πει ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, τροχοπέδη για τον Προαστιακό είναι ο Δήμος που άλλαξε τις θέσεις της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, της δικής μας και δεν θέλει τον προαστιακό στο Λουτράκι.

 

 

Αναρωτιέμαι, κάνατε πεζοδρόμηση στην Ελευθερίου Βενιζέλου, φέρατε τον Προαστιακό, ολοκληρώσατε την περιφερειακή οδό Λουτρακίου από το κλειστό Γυμναστήριο ως τον δρόμο Δημοσίων Υπαλλήλων…

 

 

Θα συνεχίσω να λέω από δω και πέρα τι δεν έχετε κάνει από το πρόγραμμα σας και τι από αυτά έχετε αθετήσει λέγοντας ψέματα στους δημότες. Και ετοιμάζεστε να ξαναπείτε πάλι ψέματα…

 

 

Θα συνεχίσω να αποδομώ μια Δημοτική Αρχή που έλαμψε δια της απουσίας της παντού, σε οποιοδήποτε επίπεδο, το λέω και θα το φωνάζω».

 

 

Ο Κώστας Λογοθέτης έκλεισε την τοποθέτηση του με μία σοβαρή καταγγελία λέγοντας:

 

 

«Στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο δεν ψηφίσατε να δώσετε σε έναν δημότη μας στους Αγίους Θεοδώρους, άδεια νερού παραποιώντας το νόμο κα παρασύροντας το Δημοτικό Συμβούλιο σε μια απόφαση η οποία βεβαίως θα καταπέσει, απ’ ότι έμαθα.

 

 

Είπατε ότι δεν δίνουμε άδεια νερού σε έναν συνδημότη μας των Αγίων Θεοδώρων διότι η άδεια αυτή πωλείται και παίρνουν και λεφτά. Ρώτησα βεβαίως αν ισχύει αυτό και δυστυχώς εκείνη την ώρα δεν είχα τη δυνατότητα να πω κάτι άλλο. Μια άδεια νερού που ανανεώνεται κάθε χρόνο δεν πωλείται όπως είπε ο κ. Ράτης κα παραποίησε και με βάση τη δική του απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε άλλα πράγματα. Η άδεια νερού δεν έχει καμία αξία, διότι ανανεώνεται κάθε χρόνο. Άρα κανείς δεν μπορεί να την πουλήσει γιατί αν την πουλήσει σήμερα θα έρθει τον επόμενο χρόνο πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει την άδεια.

 

Καταγγέλλω λοιπόν, ότι αυτό το θέμα έγινε εσκεμμένα στο Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί ο άνθρωπος που ζήτησε την άδεια είναι συγγενής ενός ανθρώπου της παράταξης μας».