Κώστας Λάμπρου: Δήλωση στήριξης στη Μαρία Πρωτοπαππά

Τη στήριξη του στο συνδυασμό «Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση» με επικεφαλής τη Μαρία Πρωτοπαππά δήλωσε με ανοιχτή επιστολή ο ιατρός Κώστας Λάμπρου.

 

 

Φίλες και Φίλοι,

 

 

Στις 26 Μαΐου θα κληθούμε να επιλέξουμε για τον επόμενο Δήμαρχο και το επόμενο Δημοτικό συμβούλιο που θα αναλάβει τα ηνία του Δήμου για τα επόμενα 4 χρόνια και θα κληθεί να λύσει  προβλήματα καθημερινότητας αλλά και χρόνια προβλήματα που ακόμα δεν έχουν βρει το δρόμο της επίλυσης.

 

 

Σε ότι με αφορά προσωπικά λόγοι επαγγελματικοί και προσωπικοί δεν μου επιτρέπουν στην παρούσα φάση να συμμετάσχω πιο ενεργά σε αυτή την διαδικασία αν και θα το ήθελα πολύ. Σαν ενεργός όμως πολίτης αυτής της πόλης, που γεννήθηκα, μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά, δεν θα ήταν ορθό να μείνω αμέτοχος από αυτή τη διαδικασία.

 

 

Για το λόγο αυτό θέλω να δηλώσω ότι στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές θα δώσω τη στήριξή μου στο συνδυασμό «Δύναμη Δημιουργίας-Με θέληση και γνώση» με επικεφαλή τη Μαρία Πρωτοπαππά πιστεύοντας ότι θα μπορέσει να βρει λύσεις για τα περισσότερα προβλήματα που απασχολούν τους Δημότες της πόλης των Αγίων Θεοδώρων αλλά και όλου του Δήμου σε μια πραγματικά κρίσιμη στιγμή.

 

 

ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

 

ΙΑΤΡΟΣ