Κώστας Λογοθέτης: «Κοροϊδεύετε ακόμα μια φορά όχι μόνο τον κόσμο, αλλά και τους εργολάβους και τους συνεταίρους μας»

Ο Κώστας Λογοθέτης επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Με τους Πολίτες Μπροστά» και υποψήφιος Δήμαρχος πήρε το λόγο στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο και αφού ζήτησε να αιτιολογηθεί από την δημοτική αρχή γιατί μπαίνουν με την μορφή έκτακτου απευθείας αναθέσεις της τελευταίας στιγμής και μάλιστα με διαδικασίες που εγείρουν ερωτήματα, μίλησε για την συνέντευξη που παραχώρησε ο εργολάβος του Spa κ. Γιώργος Βλάχος.

 

 

Με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν εκεί έθεσε ερωτήματα για το ύψος των χρεών και, όπως είπε, οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας όφειλαν να γνωρίζουν ποιο είναι το οφειλόμενο ποσό κι όχι να αναρωτιούνται αν όντως έχει φτάσει τα 17 εκατομμύρια ευρώ. Η ενημέρωση όφειλε να γίνεται από τον Δήμαρχο κι όχι από τον εργολάβο.

 

 

Όπως τόνισε ο Κώστας Λογοθέτης, ενόψει των εκλογών θα πρέπει όλοι οι υποψήφιοι να ξέρουν τι παραλαμβάνουν.

 

 

«Πάντα ο Δήμαρχος μας έλεγε ότι η οφειλή αυτή δεν καλύπτεται γιατί υπάρχει μια δεύτερη μεγάλη οφειλή από το Καζίνο. Ότι δεν μας πληρώνει το ελάχιστο εγγυημένο κι ότι αν μας πλήρωνε το ελάχιστο εγγυημένο δεν θα υπήρχαν οφειλές». Κι αναρωτήθηκε: «Υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα από αυτό; Υπάρχει μεγαλύτερη παραπληροφόρηση απ’ αυτό;… Εκτός του 2019 όλο το υπόλοιπο κομμάτι που λέτε ως οφειλή θα το έπαιρνε η Εθνική Τράπεζα ως ενεχυριασμένο… Ότι άλλο λέτε είναι ψέματα… Κοροϊδεύετε ακόμα μια φορά όχι μόνο τον κόσμο, αλλά και τους εργολάβους και τους συνεταίρους μας».

 

 

Στην συνέχεια απευθύνθηκε στην κ. Πρωτοπαππά η οποία, όπως είπε, είχε μέχρι πριν από πέντε μήνες την ευθύνη αυτού του τόπου και δεν μπορεί να έρχεται σήμερα και να λέει ότι η πόλη έχει καταστραφεί ενώ όφειλε να έχει άποψη και γνώση για το τι συμβαίνει στην Τουριστική.

 

 

Απευθυνόμενος στον Δήμαρχο ρώτησε εάν για παράδειγμα έχει πληρωθεί ποτέ ΙΚΑ από τον Ιούνιο του 2014 που ανέλαβε την Τουριστική.

 

Και τόνισε: «περιμέναμε όλοι εμείς να ενημερωθούμε από μια συνέντευξη του εργολάβου για το τι συμβαίνει με το Spa. Δεν ξέρουμε τίποτα για το τι γίνεται χρόνια τώρα στο Spa. Δεν έχεις κανείς ευθύνη για τη διοίκηση του Spa… Μάθατε την αλήθεια από μια συνέντευξη του κυρίου εργολάβου;»

 

 

Και έκλεισε λέγοντας: «Δεν είχα αθροίσει ποτέ αυτό που θα πω τώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Το τι είχε ξοδέψει η εταιρεία (Τουριστική) από το 1995. Η εταιρεία προέβη σε ταμειακές καταβολές για κοινωνικές δαπάνες, ενίσχυση αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων, διοργάνωση μεγάλων αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, ύψους συνολικά, σημειώστε το για να δείτε τι σημαίνει άλλο ένα Spa παραπάνω, με ύψος συνολικά πάνω από 19 εκατομμύρια 800 χιλιάδες ευρώ. Τα συμπεράσματα είναι για σας».

 

 

Δείτε στο video που ακολουθεί ολόκληρη την τοποθέτηση του Κώστα Λογοθέτη: