Κώστας Λογοθέτης: «Με τους Πολίτες Μπροστά» μπορούμε και θα κάνουμε την αλλαγή (video)

Μήνυμα συστράτευσης και νίκης έστειλε από το ΚΕΠ Λουτρακίου ο υποψήφιος δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Με τους Πολίτες Μπροστά", Κώστας Λογοθέτης, με τον κόσμο να δίνει βροντερό παρών και αέρα νίκης...

 

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του υποψηφίου δημάρχου ήταν η αναμενόμενη, οι πολίτες που έφτασαν από κάθε γειτονιά του Δήμου, μετέφεραν το κλίμα αισιοδοξίας για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, σε μια άκρως ενδιαφέρουσα πολιτική βραδιά.

 

 

 

Ο Κώστας Λογοθέτης, επέλεξε για την κεντρική προεκλογική του ομιλία του το ΚΕΠ Λουτρακίου και όχι τυχαία όπως αποκάλυψε... "Δεν επιλέξαμε τυχαία το χώρο που βρίσκονται τα ΚΕΠ Λουτρακίου για να κάνουμε την κεντρική προεκλογική μας ομιλία. Αυτό το κτίριο κόστισε στο δήμο 1.480.000 ευρώ. Δημοπρατήθηκε από τον κύριο Παύλου το 2006 με προϋπολογισμό 623.000 ευρώ. Ήρθε ο κύριος Γκιώνης και άλλαξε τα σχέδια και το έφτασε 1.480.000 ευρώ. Το ένα εκατομμύριο το οφείλουμε ακόμα. Αξιολογήστε το. Ένα κτίριο 350 τετραγωνικά με υπόγειο κόστισε περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Θα εμπιστευτείτε ξανά αυτούς τους ανθρώπους βύθισαν στα χρέη το δήμο μας;", ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 

 

Στην ομιλία του, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, παραθέτοντας το πρόγραμμα του με τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν προκειμένου να βρεθούν λύσεις, στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες.

 

 

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης, στην ομιλία του, τόνισε ότι «Με τους Πολίτες Μπροστά» μπορεί και θα κάνει την αλλαγή που χρειάζεται ώστε οι δημότες να ανακτήσουν την χαμένη πίστη τους, με μια δημοτική αρχή που θα τους σέβεται και θα τους υπηρετεί. «Είμαστε έτοιμοι, να διοικήσουμε ξανά το δήμο και να αναβαθμίσουμε ουσιαστικά, την ποιότητα ζωής των πολιτών», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ομιλία του.

 

 

"Η επόμενη μέρα δεν ανήκει σε αυτούς που πέντε χρόνια σας ξέχασαν. Η επόμενη μέρα είναι γραμμένη από τους Πολίτες Μπροστά για τους πολίτες του Λουτρακίου. Για τους πολίτες ολόκληρου του Δήμου. Πάμε όλοι μαζί να αλλάξουμε το δήμο μας. Πάμε όλοι να φέρουμε ότι πιο υγιές υπάρχει σε αυτήν την κοινωνία στο δημαρχείο. Με το κουβάρι της ανάπτυξης από την αρχή και να φέρουμε σε αυτό το δήμο επιτέλους τους Πολίτες Μπροστά. Τους πολίτες στο προσκήνιο. Καλό αγών. Με τη Νίκη...", ανέφερε κλείνοντας ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης, λαμβάνοντας θερμό χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους που έδωσαν βροντερό παρών.

 

Δείτε το video: