Κωστής Ζερβός: "Απαντήσεις κύριοι Γκιώνη και Λογοθέτη"

Άμεση ήταν η απάντηση του συνδυασμού "Επιλογή Ευθύνης" στις ηχηρές αποκαλύψεις που ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Μαρία Πρωτοπαππά, Γιώργος Κοντός, προειδοποίησε ότι θα κάνει. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κοντός, ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια του "στοιχεία και αποδείξεις", τα οποία αποδεικνύουν σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, ότι σε προσωπικούς λογαριασμούς δύο Δημάρχων (τους οποίους κατονομάζει), "έχουν μπεί λεφτά από εργολάβους του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων…"!!!

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού "Επιλογή Ευθύνης" και του επικεφαλής Κωστή Ζερβού:

 

Πληροφορηθήκαμε ότι ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της κας Πρωτοπαππά κ. Γιώργος Κοντός, σε επιστολή του σε διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης (streetlife. gr) αναφέρει επί λέξει – μεταξύ άλλων – τα εξής:

 

«Έχω στα χέρια μου αποδείξεις και στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν ότι σε προσωπικούς λογαριασμούς των πρώην δημάρχων κ.Γεωργίου Γκιώνη και Κωνσταντίνου Λογοθέτη, έχουν μπεί λεφτά από εργολάβους του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων…!!!

ΡΩΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ τους παραπάνω κυρίους:

-Για ποιόν λόγο κατατέθηκαν σε προσωπικούς τους λογαριασμούς χρήματα;

-Ποιά είναι η σχέση τους με τους εργολάβους;

ΔΙΝΩ 24 ΩΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ, να μου απαντήσουν με πειστικά επιχειρήματα, πως βρέθηκαν τα λεφτά αυτά στους προσωπικούς τους λογαριασμούς;;;;»

 

Καλούμε τον κ. Κοντό να δώσει άμεσα στη δημοσιότητα τα στοιχεία που δηλώνει πως έχει στην κατοχή του, καθώς δεν κατανοούμε σε τι εξυπηρετεί η οποιαδήποτε προθεσμία.

 

Επίσης, καλούμε τους υποψήφιους δημάρχους κ.κ. Γιώργο Γκιώνη και Κωνσταντίνο Λογοθέτη να τοποθετηθούν άμεσα στο δημοσίευμα, ανεξάρτητα οποιασδήποτε προθεσμίας, καθώς τέτοιου είδους δημοσιεύματα-ισχυρισμοί που εμπλέκουν δημόσια πρόσωπα πρέπει να απαντώνται δημόσια.

 

Σημειώνεται ότι το εν λόγω Δελτίο Τύπου, προηγήθηκε χρονικά της ανακοίνωσης του Κώστα Λογοθέτη (δείτε εδώ το σύντομο Δελτίο Τύπου που εστάλη στα Τοπικά ΜΜΕ στις 2:40 τα ξημερώματα της Πέμπτης 16 Μαΐου)