Κωστής Ζερβός: Η ομιλία του στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στο Λουτράκι

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στο Λουτράκι, πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου 11 Μαΐου, ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης» και υποψήφιος δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Κωστής Ζερβός...

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κωστής Ζερβός, ξεκίνησε την ομιλία του, αναφέροντας ότι "Πολλοί δεν περίμεναν ότι θα φτάναμε μέχρι εδώ. Πολλοί, δεν περίμεναν ότι το πείσμα και η αγάπη για τον τόπο, είναι δυνατότερα από εμπόδια και δυσκολίες. Δεν τους κάναμε τη χάρη. Σήμερα εγκαινιάζουμε το εκλογικό μας κέντρο".

 

«Είμαστε μια ανοιχτή παράταξη που επιδιώκουμε την αλλαγή. Σήμερα, υπογράφουμε ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο με τους δημότες. Είμαστε εδώ και με τη δύναμη των ανθρώπων που μας επέλεξαν ως παράταξη, προχωράμε μπροστά. Ήρθε η ώρα οι υγιείς δυνάμεις να βγουν μπροστά. Σε 15 ημέρες, θα αλλάξει σελίδα ο δήμος. Σε 15 ημέρες θα τελειώσουμε με το στενό κύκλο εξουσίας. Σε 15 ημέρες ο δήμος και η τοπική κοινωνία θα κάνει το μεγάλο άλμα. Δεν θα δώσει εντολή ανάθεσης στους ίδιους ανθρώπους. Γιατί ξέρει ότι θα φέρουν τα ίδια αποτελέσματα. Δεν θα δώσει εντολή μετάβασης σε ανθρώπους που έχουν εμπειρία στο να διαχειριστούν το δήμο με αποτυχία. Θα δώσει εντολή άλματος, εντολή αλλαγής σε νέους και αύθαρτους ανθρώπους. Σε ανθρώπους με νέες αντιλήψεις και άσπηλες συνειδήσεις», τόνισε, ανεβάζοντας τους τόνους ο Κωστής Ζερβός.