L-Medical Λουτρακίου: Συμβουλές προφύλαξης από την Αφρικανική σκόνη

Τους κινδύνους που ελλοχεύουν στην υψηλή συγκέντρωση της αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα, όπως συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας, αρκετά συχνά, συμπεριλαμβανομένων και των ημερών που διανύουμε, αναλύει, αλλά και δίνει συμβουλές για λύσεις ειδικά στις ευπαθείς ομάδες, η Ιατρός – Πνευμονολόγος – Φυματιολόγος Δρ. Αθανασία Χρισταρά, υπεύθυνη του Πνευμονολογικού Τμήματος του L-Medical Λουτρακίου.

 

Όπως έχει ενημερώσει το loutraki365, με συνεχή ρεπορτάζ και θέματα το τελευταίο χρονικό διάστημα, η αφρικανική σκόνη είναι επικίνδυνη για την υγεία, ενώ είναι πιθανόν να προκαλέσει ακόμη και πρόωρο τοκετό, ενώ και τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται υπερσυγκέντρωσή της στην ατμόσφαιρα της χώρας, λόγω των ευνοϊκών κλιματολογικών συνθηκών.

 

Δείτε το video με την αποκλειστική συνέντευξη της Δρ. Αθανασίας Χρισταρά, υπέυθυνης του Πνευμονολογικού τμήματος του L- Medical Λουτρακίου, στο loutraki365, στο οποίο αναλύει με κατανοητό τρόπο τους λόγους επικινδυνότητας, ενώ παρέχει και χρήσιμες συμβουλές προφύλαξης