Λουτράκι: 3-7 Ιουνίου Δωρεάν δερματολογική εξέταση από τη δερματολόγο Αναστασία Τοπολιανάκη

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Υπεύθυνης Συμπεριφοράς Απέναντι στον Ήλιο - SunFilos, που διοργανώνει η Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία από τις 3- 7 Ιουνίου, η ιατρός Αναστασία Τοπολιανάκη Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Bologna, θα εξετάζει δωρεάν στο ιατρείο της, συμμετέχοντας στην προσπάθεια για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση των δερματικών βλαβών, όπως το μελάνωμα, ο δερματικός καρκίνος και η υπερκεράτωση.

 

 

Εβδομάδα υπεύθυνης συμπεριφοράς απέναντι στον ήλιο

 

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων καρκίνου του δέρματος. Από το 1980 μέχρι σήμερα ο αριθμός αυτός έχει τριπλασιαστεί. Πολλά είναι τα αίτια αυτής της αύξησης:

 

  • Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο στην παιδική ηλικία

 

  • Η απότομη έκθεση στον ήλιο μετά το χειμώνα

 

  • Το άθροισμα των «ωρών» έκθεσης στον ήλιο, μεγαλώνοντας το άθροισμα γίνεται μεγαλύτερο.

 

  • Και η αισθητική του μαυρίσματος είναι κάποια από αυτά.

 

  • Σε μια χώρα με 80% ηλιοφάνεια το χρόνο που περιβάλλεται από θάλασσα, το θέμα της πρόληψης του καρκίνου του δέρματος είναι υψίστης σημασίας για τη δημόσια υγεία.

 

  • Η ΕΔΑΕ (Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία ) με χορηγό και υποστηρικτή τα Δερματολογικά Εργαστήρια της Avène διοργανώνει κάθε χρόνο μια εκστρατεία για την πρόληψη και τη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος. Είναι η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ. Εθελοντές δερματολόγοι από όλη την Ελλάδα εξετάζουν δωρεάν τους ενδιαφερόμενους κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας και τους παρέχουν συμβουλές και δείγματα προϊόντων φωτοπροστασίας.

 

  • Φέτος η εκστρατεία θα πραγματοποιηθεί 3-7 Ιουνίου 2019.

 

  • Κάθε χρόνο εκατοντάδες γιατροί συμμετέχουν σε αυτή την εκστρατεία και πάνω από 5.000 ενδιαφερόμενοι εξετάζονται εντελώς δωρεάν.

 

  • Η εκστρατεία αυτή αποτελεί μια σημαντική προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο και συγχρόνως καθιερώνει τον Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο ως τον κατεξοχήν ειδικό του δέρματος.

 

  • Η εθελοντική αυτή συμμετοχή των δερματολόγων, συμβάλλει στην πρωτογενή πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος. Ο καρκίνος του δέρματος μπορεί να θεραπευτεί αν διαγνωστεί έγκαιρα.

 

 

Κλείστε άμεσα το δωρεάν ραντεβού σας με την δερματολόγο Αναστασία Τοπολιανάκη στο τηλέφωνο: 27440.22181, 697.640.6282.

 

 

Η ιατρός Αναστασία Λ. Τοπολιανάκη δέχεται στο ιατρείο της (Ελ. Βενιζέλου 36), κάθε

 

Πέμπτη 17:00-21:00,

 

Παρασκευή 09:00-11:00 & 17:00-21:00 και

 

Σάββατο 09:00-13:00.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για την «Εβδομάδας Υπεύθυνης Συμπεριφοράς Απέναντι στον Ήλιο» - SunFilos στη διεύθυνση www.sunfilos.gr