Λουτράκι: Απίστευτο! Βόλτα με τέτοιο καιρό για να μην κάνουν κατάληψη οι μαθητές του Λυκείου!

Με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που κάνει λόγο για θυελλώδεις βοριάδες, αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις στα ημιορεινά της χώρας να είναι σε ισχύ, ο διευθυντής του Λυκείου Λουτρακίου, είχε τη "φαεινή ιδέα" να στείλει τα παιδιά του Λυκείου εκδρομή.

 

Οι πραγματικοί λόγοι της σημερινής εκδρομής βέβαια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutraki365.gr, είναι να "ακυρωθεί" με έξυπνο τρόπο η κατάληψη που είχαν προγραμματίσει οι μαθητές του Λυκείου Λουτρακίου για σήμερα Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, για το Μακεδονικό. Κατάληψη που γίνεται, βέβαια, την ίδια στιγμή, σε δεκάδες σχολεία της Ελλάδας.

 

Ωστόσο, στο "τυράκι" της εκδρομής φαίνεται ότι "τσίμπησαν" οι μαθητές, που αποδέχτηκαν την πρόταση του Λυκειάρχη τους και από το πρωί βρίσκονται διάσπαρτοι σε καφετέριες του Λουτρακίου.

 

Σημειώνεται ότι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν από το πρωί στην περιοχή του Λουτρακίου, είναι κακές, με ισχυρούς ανέμους, ψιλόβροχο και αρκετό κρύο.

 

Μάλιστα, την ώρα που τα παιδιά του Λυκείου βρίσκονται στις καφετέριες, ο διευθυντής του Λυκείου απολαμβάνει πιθανώς τη θαλπωρή του σπιτιού του, καθώς σε επικοινωνία του loutraki365.gr, με τη Γραμματεία του Λυκείου, αναφέρθηκε ότι "Τα παιδιά βρίσκονται σε περίπατο και ο Διευθυντής του Λυκείου δεν βρίσκεται στο σχολείο".