Λουτράκι: Αυτό είναι το δεύτερο συντριβάνι που θα γκρεμίσει ο Δήμος

Χωρίς να έχει κάτσει ακόμα η σκόνη από το προηγούμενο γκρέμισμα συντριβανιού στο Λουτράκι, η Δημοτική Αρχή προσανατολίζεται στο να γκρεμίσει και δεύτερο, το οποίο βρίσκεται και αυτό στην παραλία του Λουτρακίου.

 

Για το γεγονός, σας είχε πληροφορήσει άλλωστε το Loutraki365.gr, αφού από την πρώτη στιγμή ήταν το Μέσο που έγραψε ότι το συντριβάνι που αφαιρέθηκε δεν θα είναι το μοναδικό, καθώς απ' ότι φαίνεται η Δημοτική Αρχή προτίθεται να "αποκαταστήσει" τις ζημιές και στο συντριβάνι που βρίσκεται στην οδό Χρ. Λογοθέτη.

 

 

Η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ, ήρθε από το Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου που έγινε την 18η Απριλίου 2018.

 

Υπενθυμίζουμε ότι η απόφαση που πάρθηκε ομόφωνα από τα μέλη του, έκανε λόγο για αποκατάσταση ζημιών σε δύο υφιστάμενους βραχόκηπους (πρώην συντριβάνια) που βρίσκονται στην παραλία της πόλης του Λουτρακίου, καθώς και στα δύο υπήρχε αφανής διαρροή νερού. Βέβαια, αυθαιρέτως και μονομερώς, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών, Κώστας Παντελέου αποφάσισε να μεταφράσει την αποκατάσταση την οποία ζητούσε το Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου, σε ολική αφαίρεση, απομειώνοντας σαφώς την περιουσία του Λιμενικού Ταμείου, δηλαδή των δημοτών.

 

Διαβάστε την απόφαση:

 

Το Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου, εγκρίνει την εκτέλεση εργασιών από τη Δ.Τ.Υ. του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, για την αποκατάσταση ζημιών σε δύο χώρους επί της Χερσαίας Ζώνης Λιμένος Λουτρακίου και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Ποσειδώνος και Λάμπρου Κατσώνη και Ποσειδώνος και Χρ. Λογοθέτη στους υφιστάμενους βραχόκηπους (πρώην συντριβάνια) βάσει των διατάξεων της παρ. 4α του άρθρου 91 του Νόμου 4504/17. Η εκτέλεση των εργασιών θα γίνει αζημίως για το φορέα μας και είναι επιβεβλημένη και κατεπείγουσα για λόγους προστασίας του Δημοσίου Συμφέροντος. Οι εργασίες αυτές, θα γίνουν καθ' υπόδειξη της ΔΤΥ του Δήμου και σε έκταση που απαιτείται για την πλήρη αποκατάσταση της ζημιάς.