Λουτράκι: Αυτό είναι το πρόσωπο των κουκουλοφόρων (Εικόνες)

Με ύπουλες και δόλιες μεθόδους τις τελευταίες ώρες παίζεται ένα επικίνδυνο παιχνίδι στην πόλη του Λουτρακίου. Κάποιοι προσπαθούν να επαναφέρουν πρακτικές που θυμίζουν μαύρες εποχές και απέχουν παρασάγγας από τα δημοκρατικά ήθη του δήμου.

 

Σκηνικό που παραπέμπει στην δεκαετία του ’70 και τους γνωστούς δοσίλογους, που κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία τους έδιναν κόσμο, θύμισε η χθεσινή (22 Μαρτίου) ενέργεια αγνώστων, που φρόντισαν να βρωμίσουν την πόλη του Λουτρακίου με φειγ βολάν για υποψήφιο Δήμαρχο του δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

 

Συγκεκριμένα, άγνωστοι γέμισαν τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων που είχαν παρκάρει τόσο στην κεντρική λεωφόρο του Λουτρακίου, όσο και σε δρόμους παράλληλους προς αυτή, με φειγ βολάν που αναγράφουν ότι υποψήφιος Δήμαρχος, «Χρωστάει… ΔΕΝ πληρώνει».0

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη κινηθεί εισαγγελική παραγγελία, ενώ ο υποψήφιος δήμαρχος που "φωτογραφίζεται" από τα εν λόγω χαρτιά είπε χαρακτηριστικά στο loutraki365.gr ότι "Θα φτάσω το θέμα μέχρι τέλους. Θα χρησιμοποιήσω κάθε νόμιμη οδό για να φτάσω στην τελική δικαίωση".

 

Ωστόσο, νέα δεδομένα προκύπτουν στην υπόθεση αυτή που αμαυρώνει την ιστορία του Λουτρακίου, καθώς αυτόπτης μάρτυρας, είδε μια γυναίκα να μοιράζει τα συγκεκριμένα φέιγ βολάν και την τράβηξε φωτογραφία. Τα στοιχεία της είναι ήδη γνωστά, όμως για ευνόητους λόγους καλύπτουμε το πρόσωπό της.

 

Σημειώνεται ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που ταξίδεψαν νοερά πίσω στο 2006, όταν και πάλι είχαν κυκλοφορήσει φυλλάδια με σαφή αποδέκτη τον τότε υποψήφιο Δήμαρχο Παύλο Παύλου και την ομάδα του.

 

Δείτε τις εικόνες την ώρα του μοιράσματος των φειγ βολάν: