Λουτράκι: Έχω ένα μυστικό - Το "μυστικό" ραντεβού στα Ίσθμια και τα σενάρια για την επόμενη ημέρα

Αποτελεί κοινό μυστικό στην πόλη του Λουτρακίου ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης, Παύλος Παύλου, δεν θα "κατέβει" στον εκλογικό στίβο στις επερχόμενες εκλογές το Μάιο του 2019...

 

@) Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, που δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό, θέλουν τον Παύλο Παύλου, να παραδίδει το "δαχτυλίδι" της αρχηγείας του συνδυασμού του, Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση, στην Εβίτα Κούτμου. Όμως... Η έγκριτη νομικός έχει εκμυστηρευτεί στο στενό της περιβάλλον ότι έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί κυρίως στην οικογένειά της και ο χρόνος που απαιτείται για ένα τέτοιο εγχείρημα δεν υπάρχει. Έτσι, είναι πολύ πιθανό, να μην δούμε την Εβίτα Κούτμου, σε κανέναν συνδυασμό, παρά το γεγονός ότι οι προτάσεις προς το πρόσωπό της, πέφτουν βροχή!

 

@) Ένα άλλο σενάριο, θέλει τους δύο άλλοτε πολιτικούς "εχθρούς", Γιώργο Γκιώνη και Παύλο Παύλου, να συνεργάζονται προεκλογικά, έτσι ώστε ο συνδυασμός του δεύτερου να αποτελέσει δεξαμενή ψήφων και υποψηφίων για τον νυν Δήμαρχο. Αυτό το σενάριο, συγκεντρώνει μέχρι στιγμής αρκετές πιθανότητες, καθώς όπως πληροφορούμαι, οι δυό τους έχουν βρεθεί κάποιες φορές εκτός Δημαρχείου. Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε όμως, την τοποθέτηση κάποιου επικεφαλής "ελεγχόμενου" έτσι ώστε να υπάρξει συνεργασία των δύο μετεκλογικά.

 

@) Πάντως, η στάση του νυν Δημάρχου στο θέμα της μετατροπής της Κοινοπραξίας σε Α.Ε. είχε προκαλέσει την παραίτηση του Παύλου Παύλου από το Δ.Σ. της Τουριστικής. Και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, ο έμπειρος αυτοδιοικητικός, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του προς το πρόσωπο του Δημάρχου, για το γεγονός ότι δεν φρόντισε να υπάρχει εκπρόσωπος του συνδυασμού του, στο Δ.Σ. της Τουριστικής, καθώς ως γνωστόν, ο Παύλος Παύλου, αντικαταστάθηκε από τον Ευάγγελο Βλάσση. Συνεπώς, τα 8 από τα 9 συνολικά μέλη της Τουριστικής, ήτοι το 88,9%, ανήκει στη Δημοτική Αρχή Γκιώνη, αφού μόνο η Ανδριανή Κουρούκλη ανήκει στην αντιπολίτευση και συγκεκριμένα στο συνδυασμό "Πρωτοβουλία Πολιτών".

 

@) Ήδη, ο Παναγιώτης Βαρελάς βρίσκεται σχεδόν και με τα δύο πόδια εκτός συνδυασμού, ενώ για όσους όμως, γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, πρόσωπο κλειδί θα είναι ο Δημήτρης Πρωτονοτάριος και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο επόμενος πολιτικός προορισμός του. Όσο για τον Μπάμπη Γεωργίου; Μέχρι στιγμής, δηλώνει ότι θα ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου.

 

@) Το σίγουρο είναι ένα: Μπορεί ο Παύλος Παύλου, να τηρεί "σιγήν ιχθύος", σχετικά με το πολιτικό μέλλον του συνδυασμού του (κυρίως) αλλά και του ίδιου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν εργάζεται στο "παρασκήνιο" για την επόμενη ημέρα. Άλλωστε, το βράδυ της Δευτέρας 10 Σεπτεμβρίου, συναντήθηκε κατ ιδίαν με την πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ (Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας) Λουτρακίου, Μαριάννα Κορωναίου Πετροπούλου, στο σπίτι της, στα Ίσθμια. Μένει να αποδειχθεί αν επρόκειτο απλά για μια φιλική επίσκεψη ή αν η συνάντηση αυτή είχε και πολιτικό χαρακτήρα.

 

Ο εκλογομάγειρας